Tiszta ideg vagyok, lesz még itt valami vagy mondja le róla?
Pótfelvételi alkalmából jelentkeztem Zsigmond Király főiskolára költségtérítésesen, ne menjünk bele hogy miért. Azt írták Augusztus 9 a határidő, el is mentem hozzájuk, persze utolsó nap, mert nem vagyok Pesti és az időm se annyira kötetlen. Adtak egy papírt amit töltsek ki, fizessek be stb. Feladtam kitöltve befizetve még aznap. Azóta várom hogy valami értesítő legyen hogy felvettek e vagy sem, mert azért el kell sokat intézni még. Írtam nekik e-mailt de nem válaszolnak. Felhívtuk őket telefonon azt mondták ma lesz döntés. Még nem jött semmi hír, már tiszta ideg vagyok. Nézem az oldalt, és még kis millió aláírandó kitöltendő vár rám, azt se tudom hol áll a fejem. Miközben sokan már a tantárgyakat veszik fel ma.
Fognak még értesíteni hogy felvettek e vagy sem? Nagyon fontos lenne hogy felvegyenek. Mindjárt szeptember és még lakás sincs, diákhitelt is el kell intézni(ebbe se mennék bele hogy rossz vagy jó döntés) Itthoni ügyeket elintézni beiratkozni, a megfelelő papírokat megszerezni. Tényleg lassan becsavarodom. :S
Hát 4 nap nagyon sok lesz rá. Hát igen nem egy fú de jó suli, de jövőre megyek máshova úgy is ha minden jól megy.
Nem lenne semmi bajom ha közelben lennék, de így. Albérlet ami még gázos, két ismerősömmel beszéltem hogy összeköltözünk de még nem találtak lakást, mert válogatnak.
Tehát, felsőoktatási intézménybe pótfelvételivel jelentkeztél, és azt sem tudod, hogy pótfelvételi ponthatár alapján kerülhetsz be, nem tudod, neked mennyi pontod van, illetve hogy a ponthatárok megállapítása központilag történik, és van hivatalos közlési dátum (egyébként a mai nap). Lehet, hogy még sosem láttad a felvi.hu oldalt sem?
Komolyan ilyen emberek lesznek diplomások?
Egyébként az egyetemen mindigis sok adminisztratív dolgod lesz, ha ezt nem bírod, többszörösen nem vagy oda való.
Lakáskeresést már elkezdhetted volna (mondjuk ha tisztában lennél a saját pontjaiddal és bekerülési esélyeiddel, megkönnyítette volna az előre gondolkodást).
Diákhitel benyújtására még 2,5 heted van, leghamarabb úgyis csak októberben folyósítják.
Igen ilyen emberek lesznek diplomások, mekkora gáz már. Nem érdekel a kicsinyes véleményed, mehetsz máshová. Azért van ez az oldal hogy ha valamit nem tudok megkérdezem. Zavar? Hogy valaki nem tud valamit? Mert te tudod és rossz látni hogy mások nem, vagy mi van? Ha felvettek minden kiderül, és igen utálom az adminisztrációt és a papír munkát, lehet később is ezzel fog járni, de akkor már ott leszek helyben.
Nem kerestem, vagy is kerestem, de minek ígérgessek másoknak olyat amit nem biztos hogy betartok. Ráadásul meg volt beszélve hogy megyünk, nem tehetek róla hogy ilyen válogatósak. CSajból vannak.
Azért kösz a diákhitellel kapcsolatban az infót legalább tudom hogy van még rá időm.
szerintem nyugi.tényleg nézz körül:felvi.hu, diakhitel.hu.
nemsokára meglesz az eredményed, addig böngéssz a neten a témában,addig se fosz idegeskedni. a sulikezdés mindenkinek idegtépő, és általában mindenki csak akkor rázódik bele, ha már ott van.
van ponthatár,de van ahol csak mittomén 30hely s nem vesznek fel mindenkit.
amúgy elvileg kapsz róla este(8fele) sms-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!