Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok sokkal okosabb...

Hogyan tudok sokkal okosabb lenni?

Figyelt kérdés
Ez allat ugy ertem, hogy szivni akarom magamba a tudast. Fejlodni szeretnek, alkotni. Valami tipp hogyan tudom fejleszteni magam. Komoj valaszokat kerek.
2011. aug. 27. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:

először is nem bántani akarlak, de járj be nyelvtanra mindenképpen és figyelj szorgalmasan.

nem allat hanem ALATT

nem ugy hanem ÚGY

nem szivni hanem SZÍVNI

nem komoj hanem KOMOLY

ezekre nem mentség, hogy ékezetek nélkül írsz

erről is le kéne egyébként szokni, mert egy kultúrember ilyet nem csinál, minimális erőfeszítés ékezettel írni

ez manapság álmenő dolog és csak az jön le, hogy nem vagy elég igényes

nos, olvass sokat, főként szépirodalmat, hogy választékosabban tudd kifejezni magad

olvashatsz történelmi témájú könyveket, festészettel, zenével kapcsolatban

nézhetsz dokumentumfilmeket, sokkal tájékozottabbá tesz, ha valami mélyebb érdekel olvass utána

olvashatsz önéletrajzokat is, azok is nagyon jók

az elsődleges, hogy olvass, olvass és olvass

2011. aug. 27. 20:28
 2/8 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. Tudom, hogy helytelenül írok. Probálok javítani. Ha még tudsz ilyen dolgokat írjál. Már megszoktam, az ékezet nelküli írast.
2011. aug. 27. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:

szokjál le róla, mert ez tényleg az igénytelenség jele

nem bántásképpen írom

kezdj el egy nyelvet is tanulni, tágítja a látókörödet

hány éves vagy?

2011. aug. 27. 21:10
 4/8 anonim válasza:
Az olvasás kezdésében javaslom Jókait!
2011. aug. 27. 21:19
 5/8 A kérdező kommentje:
19 éves leszek. Ha oda figyekej tudok helyesen írni csak gépnel gyorsabban jár a kezem és elnyomok gombokat ilyenkor.
2011. aug. 27. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Én valami olyat javaslok amivel meg is szereti az olvasást. Jókai tényleg jó, de! ne dobjuk a mély vízbe:D

Valami most divatos könnyű irodalmi művet kéne elkezdenie amivel azonosulni is könnyen tud.

Vannak fent neten ilyen top 10-es listák lehet nem leszel túl művelt tőlük de a kezdő lökést megadja és érdekességekről is tudomást szerezhetsz.

2011. aug. 27. 21:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Az érdeklődési területeim a fanatsy könyvek és szeretem az indiánok és a japánról írt dolgokat. Tudtok ilyen könyveket is?
2011. aug. 27. 23:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Japán, magyarán mondva nindzsa mániás vagyok:)
2011. aug. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!