Mi a KENO-nak a lényege? Hogy kell játszani? Írja már le valaki részletesen légyszi! Igaz, hogy ha nem találok el egy számot sem, akkor isa visszanyerhetem a befizetett tétem dupláját? Hogy van ez? (rákerestem a neten, de nem lettem sokkal okosabb. )
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 14:32
1/2 anonim válasza:
Nem túl bonyolult. Van 80 szám, amiből kihúznak 20-at. Te eldöntheted, hogy hány számmal játszol, minimum 1, maximum 10. A nyeremény fix összeg, függ a fogadás árától és a találatok számától. A játékszelvényen van egy táblázat, mi megmutatja, hogy milyen játéknál hány találat mennyit ér. Minél többet találsz el, annál nagyobb a szorzó, ahányszorosát megkapod a feltett pénznek. Ha nagy számmal fogadsz, akkor van, hogy fizet, ha egyet sem találtál el.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Közben a lottózóban kiokosíttattam magam,de nyerni nem sikerült...még:)
2010. jan. 14. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!