Hogy lehet az, hogy most megyek 9. be és 40 ezer ft a tankönyvem, unokatestvérem is most megy 9. be egy másik iskolában és neki 11 ezer ft?
figyu, miért nem nézel szét a vaterán vagy a teszveszen
negyedáron beszerezheted
a nyelvkönyveket meg a netről le tudod tölteni
nehogy már 40-et kidobj a könyvekre
én is így csinálom mindig
elmondanám, hogy a felébe bele se fogsz nézni
Nem most maximalizálták a tankönyvárakat? Vagy ez már csak jövő évre vonatkozik?
Amúgy meg te is megválogathatod - elvben -, hogy melyik könyvet akarod megvenni, azt pl nem kell, ami megvan, vagy olcsóbban be tudod szerezni bárhonnét.
Úgy,ahogy írták.
Én se rendeltem többet töri és irodalomkönyvet,miután 9.-ben bele se néztünk.
Nekem az verte ki a biztosítékot, amikor valmai 30 oldalas rajz munkafüzetet megvetettek velünk valami 2800 ft-ért ezelőtt 5 éve.
Na, ezek után az irodalom feladatgyűjteményen, a matek és nyelvkönyvön kívül semmit nem voltam hajlandó megvenni.
A 40 ezer baromira irreális, szerintem gondold át. Ha valami mégis kellene, amit nem vettél meg, az könnyen beszerezhető utána akár újonnan, akár használtan.
igen, érdemes a sulidban előző évesektől megvenni, biztos van aki eladja, vagy neten is sokan árulják.
az én kedvencem a űvtöri könyvek voltak, sose néztünk bele, jah és az atlasz, minden évben más kellett,, érdemes a könyvtárból kölcsönözni az az évi trend szereint:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!