Szerintetek úgy, hogy nem járok állatorvosira, viszont az összes tankönyvem, jegyzetem meg van, meg tudom tanulni legalább az alapokat?
Aki állatorvosnak tanul, nem csak olvas, hanem gyakorlatai is vannak, elég sok.
Így csak a nagyon alapokat tudnád megtanulni, feltéve, ha tudsz latinul, mert nemhiszem hogy rögtön vágnád, mi is az a mediansaggitalis sík meg ilyenek.
Egyébként elég észrevehető különbség van a között, hogy elolvasod, hogyan kell felboncolni egy patkányt, hogyan is néz ki belül, mi hol van és hogy működik, mint mikor ott állsz a felnyitott halott patkány fölött, és próbálod kitalálni, hogy akkor az az ér, amit éppen behatóbban vizsgálgatsz, éppen melyik is... tapasztalat...
szóval nem sokra mész vele, és valszeg lesznek olyan könyvek is amiket elsőre nem fogsz teljesen érteni úgy hogy nem ülsz ott az órán amin elmagyaráznák az adott dolgot...
Bár én biológusnak tanulok, nálunk pont azok legnehezebb tárgyak azok, amikkel az állatorvosok igazán foglalkoznak: állatszervezettan és -élettan...
Tegnap második vagyok:
Kedves Kérdező!
Lehet, hogyha a buszon valaki rosszul lesz és képzés nélküli ember menti meg az illetőt, akkor a tudás hasznos, de állást nem kap az egészségügyben. Legalábbis felénk.
Kedves Kérdező!
Tévedsz,ha azt hiszed, hogy az orvosok kivétel nélkül széttörik minden újra élesztendő bordáját. Amennyiben ezt gondolod, nem beszélgettél még orvossal és nem is értesz a dologhoz. Pont ez az amiről beszéltem. Annak pontosan meg van a technikája amivel nem törik szét a bordáját.
Drága utolsó válaszoló!
Te tévedsz! Nem minden orvos töri szét a bordát, viszont a széttörés ellen nincs technika! Ahogy sikerül! Igenis beszélgettem több orvossal, ne nézzél már hülyének! Több a kérdéshez nem vonatkozó választ nem várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!