Állatorvosira miért kell a fizika?
Mert van olyan tárgy- most orvosirol nem tudok nyilatkozni, hogy biofozika és kéámia pl.
szal a lényege hogy a testedet nem csak bologia irányitja , összefügg a fizikával, és kémiával is.
Pl ha ugy veszed az fizikaii rész, hogy milyen vastag az ér, mekkora a nyomás, hány kg vmi....
nem kell lehurrogni, tudopm, hogy nem ezek a szakdolgok orvosin és van ennél bonyolultabbb meg pontosabb csak érzékeltetni akartam.
Hát köszi a válaszokat. Kedves 2. válaszoló a fizikára értetted, hogy könnyebb? Sztem nem. Kémiából 5-ős vagyok, imádom, de fizikából épp, hogy kettes egyszerűen nem értem, ugyanúgy mint a matekot.
Azért köszi, úgy néz ki nem lesz belőlem állatorvos:(
Mondjuk én fizika BSc-s vagyok:D
egyébként hányadikos vagy?
Ezt nem egészen értem. Van egy ilyen tantárgy az egyetemen, amit el kell végezni. Ez egy a sok közül, az összes többi tantárgy nem fizika. Úgy, ahogy most is átverekedsz a fizikán azért, hogy leérettségizhess, ott is megszenvedsz majd azért, hogy azon túljuss.
De emiatt nem is jelentkezni egy egyetemre, meg rögtön feladni BUTASÁG!
Minden egyetemen vannak tárgyak (legalább 1), amit az ember utál, értelmetlennek tart. És megcsinálja szenvedve, azért a célért, hogy utána elvégezhesse azt a szakot ami az álma.
Ha meg a felvételihez kell (nem tudom kell-e), akkor tanulj fizikát otthon is, tegyél meg extra erőfeszítéseket, hogy felvegyenek téged oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!