Gazdag vagyok, érdemes suliba járnom?
Figyelt kérdés
most lennék végzős, (12) de már meguntam.
szerintetek? 17F
2011. aug. 23. 22:31
21/24 anonim válasza:
Azért egy érettségit érdemes letenni, különben a gazdagok világában sem állod meg a helyet. És lehet, hogy egy idő után, szeretnél önálló keresetet, érettségi nélkül pedig mehetsz vécésbácsinak.
22/24 anonim válasza:
Gondolom te azt hiszed, hogy örökké gazdag leszel. Látszik, hogy az ilyen lusta dögök miatt, mint te, mondják a mi generációnkra, hogy nem akarnak tanulni nem lesz belőlük semmi. Majd amikor a híd alatt fogsz sírni, akkor talán kapisgálni fogod, hogy le kellett volna érettségizned. Ez mindenhová kell! És ráadásul milyen barátnőd lesz neked elárulnád? Aki csak a pénzedre éhezik, hogy meg tudja csináltatni a szilikonmellét. Igen tipikus hülye tyúk lesz már most mondom. Mert épeszű lány egy okos és nem lusta barátot keres.
17/L
23/24 anonim válasza:
ekkora hülyeséget......én is gazdag vagyok és magánsuliba járok,szerintem te nem vagy gazdag csak az szeretnél lenni xDDD
24/24 anonim válasza:
Lehet, hogy a te szüleid gazdagok, de te már nem leszel az, mikor felnősz, és a te gyerekeidnek már semmire nem fog telleni, ha akarnak is tanulni, nem tudod majd fizetni nekik. Egy gyökér vagy. Mit képzelsz, a szüleid hogyan lettek gazdagok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!