Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gazdag vagyok, érdemes suliba...

Gazdag vagyok, érdemes suliba járnom?

Figyelt kérdés

most lennék végzős, (12) de már meguntam.

szerintetek? 17F

2011. aug. 23. 22:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
hülye csak nem akarsz maradni nem?
2011. aug. 23. 22:36
 2/24 anonim válasza:
24%

szerintem nem érdemes.

én se tanultam, nem is dolgozom most sem.

25/L - mégis van már lakásom, kocsim...

2011. aug. 23. 22:37
 3/24 A kérdező kommentje:
ugygondolom hogy nem nekem való a érettségi...
2011. aug. 23. 22:39
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem érdemes.
2011. aug. 23. 22:40
 5/24 anonim válasza:
100%
Attól hogy gazdag vagy ez még megváltozhat, és akkor szarban lennél. Gondolom a szüleid gazdagok, és ha tényleg nagyon azok, akkor nem akarsz dolgozni? Szerintem elég unalmas lehet egész nap szórakozni, mert azt is meg lehet unni. Ha pedig nem tanulsz tovább, nem igazán tudsz elhelyezkedni. Érettségi nélkül meg aztán főleg nem. Én biztos el akarnék érni valamit az életben, ha már a lehetőségek ennyire adottak, nem a szüleimen élősködni.
2011. aug. 23. 22:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak előtte írasd rám a vagyonod.
2011. aug. 23. 22:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Az Én szüleim is azok, mégis most készülök master képzésre.
2011. aug. 23. 22:44
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes. A szüleid gazdagok,gondolom ők dolgoznak is. Mi lesz veled ha ők meghalnak? Vagy egész életedben rajtuk akarsz élősködni? Soha nem lesz olyan barátnőd aki megbecsülne. Bár ha neked ez nem számít és majd 80 évesen is a szüleid vagyonából akarsz élni (ha addig fel nem éled és az utcára nem kerülsz) akkor nem érdemes tanulnod. Egy érettségi mindenképp jól jönne ha már eddig eljutottál. Nekem volt olyan középiskolai osztálytársam akinek a szülei gazdagok voltak,ő le se érettségizett mert úgy volt vele ahogy most te és nem veszik fel sehova dolgozni mert nincs érettségije, olyan munkákat vállal mint pl. csatornaásás és hasonlók.
2011. aug. 23. 22:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyszerű kérdés: tudod-e, mi a különbség a krumpli és a zsiráf között?
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

hiába vagy gazdag, ha hülye maradsz.

vagy egy olyan nőt szeretnél majd magad mellé, aki csak a pénzedért lesz veled?:)

és el fogod tudni tartani a gyerekeidet is?

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!