Szerintetek az a plusz egy osztály sokat dob bárkin is?
Te döntésed.
2011. aug. 23. 22:46
13/24 anonim válasza:
Az érettségid mindenképpen legyen meg, az egy dolog hogy gazdagok vagytok de nem tudhatod hogy meddig. Én kihasználnám és eljárnék külön tanárokhoz gyakorlásra ha nem menne a dolog rendesen, az érettségit meg simán megtudod csinálni legalább 2 esre.
2011. aug. 23. 22:49
14/24 anonim válasza:
egy érettségi alap dolog. és azért elég hosszú élet áll még előtted, sose tudni, hogy mit hoz a jövő.. lehet egyszer még dolgoznod is kell:)
2011. aug. 23. 22:50
15/24 anonim válasza:
Attól hogy gazdag vagy érdemes lenne tanulnod. Jajj várj,kijavítom. Nem te vagy gazdag hanem a szüleid!!! Megtörténhet hogy valami nem úgy jön össze ahogy a szüleid akarják és elmegy minden pénzetek. Akkor mihez kezdesz? Egy érettségi mindenképp jól jön. Ha nem akarsz egyetemre járni akkor csinálj meg valami könnyű OKJ-s képzést legalább. Nem hiszem hogy annyira gazdagok vagytok hogy egész életedre elég lesz az a pénz. Ennyire azért ne vágj már fel hogy gazdag vagyok minek tanuljak...
2011. aug. 23. 22:51
16/24 anonim válasza:
Hülyéknek az Isten pénze sem elég. Egyszer majd rájössz, mekkora ökör voltál...
2011. aug. 23. 22:51
17/24 anonim válasza:
VEgyél egy érettségit, semmi akadálya. Legalább nem megy rossz helyre a családi pótlék
2011. aug. 23. 22:57
18/24 anonim válasza:
Szerintem érettségizz le minimum 2-esre és menj egy OKJ-s képzésre. VAGY. Mivel ilyen gazdag vagy, hát tanulj. Sosem tudhatod, mi lesz MAJD később. Amíg van pénzed kifizetni az egyetemre valót, addig cselekedj. Biztos van valami, ami érdekel téged is, biztos volt kisebb korodban valami álmod, amit meg akartál valósítani. Tessék, megvalósíthatod. Ezt az évet kibírod, keményen tanulsz, aztán felvesznek egyetemre, ott is keményen tanulsz. Tanulod azt, ami téged ÉRDEKEL, lesz egy diplomád. Gondolj bele. Menő pasi leszel, még gazdagabb leszel, lesz feleséged, gyerekeid és tessék. De ha nem így döntenél, akkor ne itt siránkozz 10 év múlva, hogy átkozod a napot, mikor gondoltál egyet, és leszartad az egyetemet, érettségit.
2011. aug. 23. 23:14
19/24 anonim válasza:
Azt hiszem a Monte Cristo grófjában volt egy szép gondolat erről, hogy mindenedet elvehetik tőled (szabadság, pénz, hatalom) kivéve a megszerzett tudásod. Mostanában amúgy sem olyan stabil a gazdasági helyzet, úgyhogy én nem építenék örökölt vagyonra. A helyedben biztosan egyetemre is mennék, mivel megtehetem, és a jövőben nem csak felélném a szüleimtől örökölt pénzt.
Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy aki nem megy egyetemre hülye marad, sőt engem kifejezetten zavar ennek a szónak a használata ebben a környezetben. Attól még lehet átlagon felüli képességekkel rendelkező, hogy a szülei gazdagok, ő meg baromi lusta. Vagy pl. ha van valamilyen vállalkozásuk, azt is simán elvezethetné érettségi nélkül, ha az apjától megtanulja az alapokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!