Költségtérítéses hallgatók is kaphatnak ösztöndíjat?
Nem tudom, máshol hogy van, de nálunk 1000%, hogy költségtérítéses hallgató sem szociális, sem tanulmányi ösztöndíjat nem kaphat.
Az elmúlt két évben lehetett pályázni tankönyvtámogatásra, de költségeseknek nem. Sőt, kollégiumot is csak a férőhelyek kb. 5%-ig kaphatnak, és ha kapnak, kétszeres kolidíjat kell fizetniük.
23:20-asnak
fogalmad sincs miről beszélsz, csak hinted az igét, mintha tudnád miről beszélsz
valszeg nem jártál még felsőoktatási intézménybe, a gyakorlati részéről úgy látom nincsenek tapasztalataid, úgyhogy légyszi csak finoman a szavakkal
a Corvinuson egyszer fordult elő, hogy valakit átraktak államira, de ő egy nemzetközi pályázaton nyert
"a Corvinuson egyszer fordult elő, hogy valakit átraktak államira, de ő egy nemzetközi pályázaton nyert"
Ez mi?
Én is Corvinusos vagyok, és pár csoporttársamról biztosan tudom, hogy átkerült első év után államira.
SZTE-n nem kapnak:
- szociális, tanulmányi ösztöndíjat
- Ingyen bérletet, amit az államisok kapnak.
- Tankönyvtámogatást. azt is minden államis kap.
- Kollégiumot.
Viszont szerintem nem olyan nehéz átkerülni első év végén, sokaktól hallottam hogy felvették őket államira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!