Nappali tagozatos költségtérítéses képzésben résztvevőként igényelhetek valamilyen ösztöndíjat? Pl. Az ún. bursa hungarica?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vettek fel, így pótfelvételizem, ahol ugye csak fizetős képzéseket lehet jelölni. Diákhitelből fizetem majd a tandíjat. Kérdésem, hogy hátrányos helyzetűként sem igényelhetek semmilyen ösztöndíjat, amiért költségtérítésesen tanulok?2010. júl. 27. 18:23
1/7 anonim válasza:
Nálunk nem jár semmi a költségeseknek, se tanulmányi, se szociális.
2/7 anonim válasza:
szerintem szociális alapút nem. legalábbis szoctámot, alaptámogatást, esetleg árvajáradékot (ha elhunyt valamelyik szülőd) biztosan nem!! max tanulmányi ösztöndíjat kaphatsz, ha jó lesz az átlagod.
3/7 anonim válasza:
Költségeseknek nem jár tanulmányi, gondolj bele, valaki már az 5. diplomáját csinálná, és még utána is fizetne az egyetem vagyis az állam?
4/7 anonim válasza:
Költségeseknek semmi sem jár, csak diák, bár olyat is hallottam, hogy régen még nagyon régen az se, most nem tudom mi a helyzet.
5/7 anonim válasza:
Koli se, lényegében semmi, mert azt azoknak találták ki, akik el tudják magukat tartani.
6/7 anonim válasza:
Én is kaptam, amíg költséges voltam, de utolsó évben átvettek. Annyit nem kapsz mint az államisok, de már kaphatsz Bursát.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. júl. 28. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!