Milyen munkák vagy szakok vannak, amikhez jó a matek?
Figyelt kérdés
Matek tagozatos vagyok, a matek mellett a fizikát is nagyon szeretem... Minden másból is ötös vagyok, de inkább a reál tantárgyakat szeretem. De gőzöm sincs, melyik egyetemre menjek, és milyen szakot tanuljak... Gondolkodtam az építészmérnöki karon a BME-n... mert a rajz is jól megy... de arról sem tudok sokat... Tudnátok segíteni?:)2011. aug. 20. 15:40
1/8 anonim válasza:
Ha jól akarsz élni, akkor inkább gépész- vagy villamosmérnök legyél. Ha valóban jó vagy és mellette még legalább egy idegen nyelvet is jól beszélsz, akkor gyakorlatilag már az államvizsga után egyből lesz állásod.
2/8 anonim válasza:
mérnöki szakok, informatikai szakok [persze ehhez szeretni kell az infot], közgáz
kb ennyi :)
ha szereted a fizikát is akkor tényleg gondolkodj el építészmérnöki szakon vagy bármilyen másilyen mérnökin.. megéri! részletes leírást a felvi.hu-n találsz minden szakhoz, vagy mondjuk a BME honlapján.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát... két idegennyelven beszélek... de villamosmérnök? mármint... lány vagyok.:) Köszi, hogy írtál egyébként.:)
2011. aug. 20. 16:01
4/8 A kérdező kommentje:
Szétnézek a felvi.hu-n is, köszi!:)
2011. aug. 20. 16:05
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Miért ne? Az egyik diplomám villamosmérnöki és minden évfolyamon volt ott egy-két lány, sőt a munkahelyemen egy multinál a mérnökségen is vannak kolléganők :)
6/8 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató...:) És ha már itt tartunk, mit is csinál egy villamosmérnök?:$ és az építészmérnök? mármint egészen konkrétan...
2011. aug. 20. 16:45
7/8 anonim válasza:
Építészmérnök, hogyha jó vagy, akkor jobban keresel.
8/8 anonim válasza:
Vegyész/vegyészmérnök
Fizikus, alkalmazott matematikus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!