Vannak olyan szakok ahol nem kell szakdogát írni?
Miért jó az, ha nincs szakdolgozat? Remélem, nincs olyan szak, ahol nincs szakdoga...
Ha jó témát választasz, lehet, hogy épp ez lesz amit leginkább élvezel az egész egyetemen, és a továbbiakhoz is nagyon hasznos lehet.
pl. nekem utána munkahelyhez referencia volt, hiszen abból látszott, hogy van tapasztalatom az adott szakterületen.
Mindenhol kell szakdolgozatot írni.
Amit hallhattál, az a 2 féléves tanári mesterképzésre vonatkozik. Az általános iskolai tanári diplomásoknak ugyanis elég a képzésen tanári portfóliót összeállítani és nem kell még tanulmányt is írni mellé.
A mestertanár képzésben ugyanis a szakdolgozat két részből áll, egy tanulmányból (ugyanolyan, mint bármely szakdolgozat) és egy tanári portfólióból, ami szakmódszertani. A tanulmány részről kapnak felmentést az általános iskolai tanárok (hiszen ők már írtak egy szakdolgozatot a szakon korábban).
14:44 azta mekkora arcod van. Miért csak BTKn lenne szakdoga?
És nagyon el vagy tévedve, ha szerinted a szakdolgozat azt jelenti, hogy nem csinálsz semmit, csak szavakat írsz le.. legalábbis a beszólásodból ez derült ki. A lényeg, hogy van a végén egy önállóan összeállított anyag, amit produkálnod kell. Akár kutatás, akár fejlesztés, akár tervezés, akár tanulmányírás.
??
Miért lenne nagy az arcom ? Sajnálom, ha nem vagy képes kivenni a kontextusból a pikírt megjegyzést -tekintve, hogy leírtam, hogy van, ahol nincs szakdog, erre az utánam író leírja, hogy mindenhol van.. A BTK-val semmi bajom, ellenben a szövegértési nehézségekkel van.
idióta.
"És nagyon el vagy tévedve, ha szerinted a szakdolgozat azt jelenti, hogy nem csinálsz semmit, csak szavakat írsz le"
Ezt ki mondta ? mert én nem. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!