Milyen szakdogát választanátok a helyemben?
Problémám a következő:
Abszolváltam informatikus könyvtáros- művelődésszervező szakon Baján.
Pécsről kezdtem a sulit, ott is jártam gyakorlatra, mindig ugyanoda szinte.
De elköltöztem az ország másik végébe, azóta van két kisbabám.
Nem tudok dönteni, hogy a jól ismert pécsi környezetről írjak, amit láttam, tudom hogy működik és segítenének-viszont messze van , bár anyuméknál tudunk lakni, aki a két kicsire is tud néha vigyázni, de ahhoz le kéne költöznöm legalább 2-3 hétre....
Vagy legyen Győr, ahol minden idegen, nem ismerek semmit és senkit... (időm meg marha kevés van a két gyerek mellett, akiket itt nem is tudok hosszú távon kire hagyni, pár órát a nagyobb elvan mamával, de a kettőt nem hagyom rá egyszerre, gyerekkel meg menni szakdogát írni..)
Szóval nem tudom.
A művszerv még menne is, ahhoz sok témám van, ami nem is feltétlen kötődik intézményhez, de a könyvtár... na azzal meg vagyok lőve....
Kíváncsi lennék, te hogy cselekednél, mit tennél, merre indulnál,,,??
Köszönöm.
de a téma másodlagos, a hely kérdése az elsődleges. Hisz bármilyen témát meg tudom oldani itt is-ott is..
tapasztalatból írok, két gyerek mellett írtam szakdogát. a nyugodt környezet a fontosabb. tehát mamáék. a szakdoga írása előtt egy héttel leköltözni és csak az átállásra figyelni és arra, hogy mikor tudnál írni. napi 3-4 órával számolva kb. egy hónap megírni.
a napi 3-4 óra lehetőleg egyben legyen (tehát ne 2-2), erre az esti időpont a jó (8-12 -ig) és a reggeli műszak legyen a mamáé. szerintem. így összesen és minimum 1 hónap a nyaralás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!