Most ilyenkor mi van? Ti hogy oldjátok ezt meg?
Budapesti vagyok, és idén leszek első éves levelezőn a Miskolci Egyetemen. Minden konzultációnk péntek-szombaton van, reggel 8tól. Pestről kell lejárnom, és nézem a vonatokat és NINCS egy darab olyan vonat sem, amivel én beérnék 8 órára a suliba! Most ilyen van? Komolyan, nagyon felhúztam magam ezen...... Minden előadás látogatása kötelező, minden kivétel nélkül 8kor kezdődik, és a leghamarabbi vonat fél9re ér be a Tiszaira, ahonnan még fél óra jobb esetbe az utazás az egyetemig....
Akik Pestről járnak vidékre tanulni, és hasonlóan szenvednek a vonatokkal, hogy oldják ezt meg?:S
kb 2000be kerül a taxi onnan :D
8 előtt meg már bent szokott lenni a tanár állítólag és adja körbe a katalógust :/
Megtudom oldani úgy, hogy hazajárok csütörtökönként munka után (szintén vidék) és otthonról megyek fel Miskolcra...
Erre pont nem számítottam hogy a közlekedés tesz nekem keresztbe, ma derült ki hogy minden előadás 8tól kezdődik
igen, úgy lesz, csütörtök este hazautazok... remek lesz, 5kor végzek a munkahelyemen, és utána még vár rám egy 4-5 órás út :)
nekem még mindig hihetetlen egyébként h reggelente nincs járat, mert két nagyvárosról van szó, és mikor otthonról utaztam fel csak Miskolcig, mindig voltak hajnali járatok a munkások végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!