Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most ilyenkor mi van? Ti hogy...

Most ilyenkor mi van? Ti hogy oldjátok ezt meg?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok, és idén leszek első éves levelezőn a Miskolci Egyetemen. Minden konzultációnk péntek-szombaton van, reggel 8tól. Pestről kell lejárnom, és nézem a vonatokat és NINCS egy darab olyan vonat sem, amivel én beérnék 8 órára a suliba! Most ilyen van? Komolyan, nagyon felhúztam magam ezen...... Minden előadás látogatása kötelező, minden kivétel nélkül 8kor kezdődik, és a leghamarabbi vonat fél9re ér be a Tiszaira, ahonnan még fél óra jobb esetbe az utazás az egyetemig....

Akik Pestről járnak vidékre tanulni, és hasonlóan szenvednek a vonatokkal, hogy oldják ezt meg?:S

2011. aug. 18. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezt tényleg nem lehetett volna korábban végiggondolni...?
2011. aug. 18. 20:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem, mivel most költöztem csak fel a Fővárosba a munkám miatt, a suliba meg már régebben jelentkeztem.......
2011. aug. 18. 20:50
 3/15 A kérdező kommentje:
És sok Pesti jár le az egyetemre, fogalmam sincs ők hogy oldják meg. Kicsit meglepődtem h a Máv egy vonatot sem indít ami beérne 8ra, hisz gondolom járnak többen munkába meg iskolába
2011. aug. 18. 20:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Előtte való este aludj ott a miskolci suli vmelyik kolijába te kedvezményesen lehetnél ott mivel ott tanulsz. Más megoldás nincs.
2011. aug. 18. 20:54
 5/15 A kérdező kommentje:
de ez hihetetlen egyébként....
2011. aug. 18. 20:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Az 5 órási vonat 7:50re van ott menetrend szerint, tíz perc alatt meg taxival beérsz. Tehát ha késel is, csak pár percet.
2011. aug. 18. 20:59
 7/15 A kérdező kommentje:

kb 2000be kerül a taxi onnan :D

8 előtt meg már bent szokott lenni a tanár állítólag és adja körbe a katalógust :/

Megtudom oldani úgy, hogy hazajárok csütörtökönként munka után (szintén vidék) és otthonról megyek fel Miskolcra...

Erre pont nem számítottam hogy a közlekedés tesz nekem keresztbe, ma derült ki hogy minden előadás 8tól kezdődik

2011. aug. 18. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Én pont azon lepődnék meg, ha nem a közlekedés tenne nekem keresztbe (a MÁV katasztrófa, minden szempontból). Bármikor kiszámoltam, hogy ekkor meg ekkorra ide érek, szinte mindig késett a vonat legalább fél órát (a tavalyi télen kb 3-at zh előtt:). Úgyhogy ha lenne is esetleg járat, akkor is inkább azt javasolnám, hogy előző nap utazz haza nyugodtan, és onnan menj a suliba. Nem lehet kicentizni.
2011. aug. 18. 23:40
 9/15 A kérdező kommentje:

igen, úgy lesz, csütörtök este hazautazok... remek lesz, 5kor végzek a munkahelyemen, és utána még vár rám egy 4-5 órás út :)

nekem még mindig hihetetlen egyébként h reggelente nincs járat, mert két nagyvárosról van szó, és mikor otthonról utaztam fel csak Miskolcig, mindig voltak hajnali járatok a munkások végett.

2011. aug. 19. 08:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Azért nem indítanak, mert nincs rá igény. 3 ember miatt nem fog közlekedni egy vonat. Szerinted hányan járnak BP-ről Miskolcra napi rendszerességgel reggel 8-ra dolgozni/tanulni? Aki ott dolgozik, az ott is alszik...
2011. aug. 19. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!