Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elsőévesek, ti se tudtok még...

Elsőévesek, ti se tudtok még belépni a Neptunba?

Figyelt kérdés
Már a múlt hét végén megjött a Neptun-kódom, de mégsem tudok belépni. Évekkel ez előtt is volt egy Neptun-kódom, de nem tudom, hogy ez-e, vagy egy másik. Talán ez kavarhat be?
2011. aug. 10. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Már egy hónapja be tudok lépni.
2011. aug. 10. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
2%

Szerintem te szimplán hülye vagy. Egyáltalán melyik főiskola Neptunja ez? Mert én spec. be tudok lépni...

De inkább nem is akarom tudni, hogy melyik büfé főiskolára járhatsz...

2011. aug. 10. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
miért, te hova jársz?
2011. aug. 10. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most miért kellett cseszegetni? Igen, leírhatta volna, hogy melyik, de te miért vagy bunkó vele? Te se lehettél sokkal okosabb gólyaként... Na mindegy

Kérdező: Én csak a Debreceni Egyetemről tudok nyilatkozni...

A levélben kapott neptun-kóddal regisztrálni kell a directory.unideb.hu-n, az ott létrehozott hálózati azonosítóval tudsz majd belépni a neptunba is. Ha nem megy, vagy máshova vettek fel, akkor pedig hívd fel a TO-t.

2011. aug. 10. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi vagyok, neked mire fel ilyen nagy az arcod, kedves 17:29-es.. Gondolom te mindig mindent tudsz, és soha nem kell kérdezned, annyira tökéletes vagy..
2011. aug. 10. 19:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdemi válaszokat. :P
2011. aug. 10. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy a Dunaújvárosi Főiskolára fogok járni.
2011. aug. 10. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Jelszóként születési dátumot kell beírni számformátumban, valahogy így : 19650512, ha valaki 1965. május 12-én született.

Én be tudtam lépni, kíváncsi voltam a tantárgyaim leírásaira, mert neten a hálóterven nem volt kiírva, de még azt se tudtam megnézni.

Nem lehet ilyenkor semmit se csinálni, sokat nem veszítesz, ha regisztrációs hétig nem lépsz be.

2011. aug. 10. 23:43
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

DUF? Atyaég! Na az aztán büféfőiskola a javából.

Amúgy a facebookon van egy csoport a DUF-os gólyáknak, miért nem ott kérdezősködöl?

2011. aug. 11. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!