Elsőévesek, ti se tudtok még belépni a Neptunba?
Szerintem te szimplán hülye vagy. Egyáltalán melyik főiskola Neptunja ez? Mert én spec. be tudok lépni...
De inkább nem is akarom tudni, hogy melyik büfé főiskolára járhatsz...
Most miért kellett cseszegetni? Igen, leírhatta volna, hogy melyik, de te miért vagy bunkó vele? Te se lehettél sokkal okosabb gólyaként... Na mindegy
Kérdező: Én csak a Debreceni Egyetemről tudok nyilatkozni...
A levélben kapott neptun-kóddal regisztrálni kell a directory.unideb.hu-n, az ott létrehozott hálózati azonosítóval tudsz majd belépni a neptunba is. Ha nem megy, vagy máshova vettek fel, akkor pedig hívd fel a TO-t.
Jelszóként születési dátumot kell beírni számformátumban, valahogy így : 19650512, ha valaki 1965. május 12-én született.
Én be tudtam lépni, kíváncsi voltam a tantárgyaim leírásaira, mert neten a hálóterven nem volt kiírva, de még azt se tudtam megnézni.
Nem lehet ilyenkor semmit se csinálni, sokat nem veszítesz, ha regisztrációs hétig nem lépsz be.
DUF? Atyaég! Na az aztán büféfőiskola a javából.
Amúgy a facebookon van egy csoport a DUF-os gólyáknak, miért nem ott kérdezősködöl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!