Az normális hogy nem tudok belépni a neptunba?
Megcsináltam azt a hálózati azonosítós dolgot, így már elvileg be kéne tudnom lépni a neptunba, de nem tudok...
Vagy nyáron egyáltalán nem is működik?
Ha az elsősöknek még esetleg nem aktiválták, akkor még lehet hogy nem tudsz. De én már be tudok.
Hogy érted, hogy te csináltad meg azt a hálózati azonosítós dolgot? A NEPTUN kód az egy 6 betűből álló kód, az egyetem küldi ki neked.
Az alapértelmezett jelszó pedig vagy a születési dátumod, vagy pedig ugyanaz a jelszó, mint a neptun kód, és első belépés után változtatod.
Első: Gondolom erre a kérdésre gondoltál: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Igen olvastam, de nem kaptam választ a kérdésemre.
Második: Köszi, az volt a probléma amit mondtál, az elsősöknek még nem aktiválták, de már megoldották. Köszönöm a segítséget!
"hálózati azonosító"---> nálunk egy ilyet kellett létrehozni, hogy a neptunba beléphessünk... nyilván nálatok máshogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!