A Neptunba való bejelentkezés után már elkezdhetem az órarendem összeállítását?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak beiratkozás után esedékes? Nem szeretnék lemaradni...2011. aug. 2. 14:14
1/11 anonim válasza:
majd ha megnyitják az órafelvételt, akkor tudsz felvenni kurzust.
2/11 anonim válasza:
én ismerem a neptun sulit.de melyik óra rendre vagy kíváncsi?
3/11 anonim válasza:
Hiába tudsz már belépni a Neptunba, nyáron nem tudsz órákat felvenni. Szeptemberben fogják meghirdetni az induló kurzusokat, addig nem tudsz semmit csinálni.
4/11 anonim válasza:
Nem is lehet megnézni.. milyen órák lesznek?
5/11 anonim válasza:
Hát, a tantárgyakat meg tudod nézni, de hogy ezek közül melyik fog indulni, azt most még nem.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 2. 14:48
7/11 anonim válasza:
Egyébként meg lehet, hogy a felsőbb évesek automatikusan összeállítják nektek.
8/11 anonim válasza:
Pontosan, nálunk is ez van, a tanulmányi osztály állítja össze az órarendet, megvan, hogy milyen kötelező tantárgyakat kell felvenned, és emellett a szabadon választható tantárgyakat értelemszerűen te választod, de az is oda kerül, ahol helyet hagytak neki.
9/11 anonim válasza:
Jaj, de biztosan állítják itt egyesek, hogy nem lehet. Meg úgy általánosságban jellemző, hogy úgy állítotok valamit, hogy nem is tudjátok, hova fog járni a kérdező.
Amúgy a kérdezőnek: erről tájékoztatnia kellett volna Téged az egyetemednek. Valahol felveszi előre a tárgyakat, valahol Neked kell.
10/11 A kérdező kommentje:
DE-re megyek, nem kaptam tájékoztatást, egyébként azért érdekel, mert a szabadon választott tárgyak közül van egy, ami különösen érdekel, de csak 25 hely van a 90 embernek,és én mindenképpen szeretném felvenni.
2011. aug. 3. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!