Egyetem ETR kód értelmezés:enyém mondjuk KAGTAAA a csoporttársamé MIGTABA. Az első három a névből jön, azt értem, gondolom a negyedik a szak, viszont az enyém vége AAA, az övé ABA. Mit jelenthet ez a különbség?
2., az ETRnek köze nincs a Neptunhoz, inkább ne írj, ha gőzöd sincs róla. Előbb írtam,a nvésor miatt van úgy, ha ennyire nem esik le, segítek, ABC rend és valakiknek simán lehet ugynaz a monogramjuk, így amaradék 3 kóddal különböztetik meg őket.
Az első 3 a monogrammod, a 4. amúgy az évfolyamot jelöli, a legutolsó a szakot, a maradék pedig a fentebb leírtak.
Másodiknak igaza van.
Az első kettő a vezetéknél első két betűje, a harmadik a keresztnév első betűje, a negyedik az évfolyam.
A hatoik és a hetedik ara szolgál, hogy ha ugyanolyan lenne az első 4 betű, akkor meg tudják különböztetni. Tehát aki előrébb van a névsorban az AA-t kap, aki a következő az AB-t stb.
Az utolsó pedig a kart.
na, az én neptun kódom ehhez hasonló: k43rt8
ennek nincs köze sztem a nevemhez, se a születésemhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!