Orvosira idén? Ti hogy álltok a tanulással?
432 volt tavaly a pestin. szerintem idén sem lesz kevesebb, nagyjából marad a szint, én úgy gondolom.. Miért nem kerültél be, nem volt elegendő pontod? Hova mennél, Bp, Szeged, Debrecen vagy Pécs? hány pontod van, nyelvvizsgák, miből és milyen fokon, emelt szintet tettél, miből és milyen eredménnyel?
Szerintem idén sem lesz könnyű. Nekem már megvan a biológia és a kémia emelt, 87 és 83 %, meg angol emeltszinten 96%, de azóta felsőfokon nyelvvizsgáztam, és francia középfokom is van. Vár rám még a matek, magar és a történelem érettségi.. ezeket csak középszinten csinálom, mert nem számít már plusznak és amúgy sem nézik, különben meg emeli az átlago a jobb jegy :) Szegedre szeretnék bejutni.
Jah, egész gimiben tanultam, előrehozott érettségiket tettem, akikor lehetett. Így kevesebb tárgy marad az igazi érettségire :) jól mentek a nyelvek, ezért abból is leérettségiztem, kaptam nyelvvizsgát érte, de azóta felsőfokoztam is, a másikból csak közép van.. egyelőre :D mennyit tanultam-tanulok? Suli után 1-2 óra, főleg ami fontos.. Sokat olvasok és utánanézek mindennek, amit nem tudok-nem értek egyből. Nem vagyok kitűnő, csak az érettségi tárgyakból vagyok dícséretes, azt nagyon megnyomtam a kezdetektől :D minen álmom a szegedi orvosi.. teszek érte :D
)előző voltam)
Huhhhhhh, hát pestre vagy szegedre szeretnék menni. Inkább pestre, de szegedre több esélyem van. Sajnos tavaly nem volt elég pontom, én a gimiben nem tanultam olyan sokat mint mások akik orvosira akartak menni(és sikerült is nekik). Biológiából fogok emeltet írni és kémiából közepet(mint tavaly), két középfokú nyelvvizsgám van, és teljes mértékig a duplázásra megyek. Kémiától nem félek, az jó lesz érzem, de a biosztól nagyon parázok:S
Azt kell mondjam, te nagyon szorgalmas vagy!:O Csodállak! Akkor neked tulajdonképpen már "csak" matek töri magyar van, mondjuk biosz kémia után az nem nagy eresztés, de azért sok sikert kívánok;) sztem nem nagyon kell izgulnod, szeptemberben ott leszel szegeden;) remélem énis:D:D:D (pesten)
és énis ebben reménykedem h nem fognak nagyon változni a pontok, nekem pontosan ki van számolva h mennyit kell írnom ha pestre akarok, de ha az nem jönne össze akkor mennyit h szegedre még bekerüljek stb:D
sziaa, húú bocsi csak most láttam, hogy írtál :)
igen felvettek!!! :):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!