Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosira mennyire kell/fontos...

Orvosira mennyire kell/fontos a fizika?

Figyelt kérdés

tudom,hogy a biosz + választható h kémia v fizika kell,de a fizika egyszerűen nem megy :S 3-as vagyok fizikából,ami nem éppen a legjobb.

biológiával és kémiával semmi bajom nincs,de attól félek,hogy a fizika miatt nem lenne érdemes orvosira mennem:S

2011. okt. 5. 15:59
 1/7 A kérdező kommentje:

főleg fogorvosira.

köszönöm a válaszokat előre is!:)

2011. okt. 5. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Ha felvesznek, elvérzel.
2011. okt. 5. 16:11
 3/7 A kérdező kommentje:

nem túl bíztató..:S

van valami olyan szak aminél főleg biológia és kémia kell?

biológus?biomérnök?

a biológia a legfontosabb,abban jó vagyok és motiváltnak is érzem magam,illetve még hasonló a kémia,de az egy kicsit "lentebb" van.

amiket felsoroltam[biológus,biomérnök] azoknál mennyire telítettek a szakok?illetve mennyire könnyű velük elhelyezkedni?(néztem a felvi-s linkeket,a munkalehetőségeket,mindent,de nem a legfrissebb,és a válaszadók tudására is hagyatkozom)a pontokat néztem,és 360 körül mozognak ,amik az orvosihoz képest könnyen megszerezhetőek.

2011. okt. 5. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség, hogy emiatt véreznél el, ha a többi megy. SOTE-n pl egy fél évig van orvosi biofizika. Néhány számolás, meg elmélet, semmivel sem másabb, mint a kémia. Leülsz, megtanulod. Kettessel simán át tudsz rajt menni, ha a hozzáállásodon változtatsz.
2011. okt. 5. 16:25
 5/7 A kérdező kommentje:
pf,a biomérnök kifújva,a fizika ott durván kell:S
2011. okt. 5. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj tőle!Ettől még simán megpróbálhatod az orvosit.Én sem voltam nagy fizikás,de egyetemen sokkal érdekesebb,bioszosabb a fizika(PTE).Röntgen,Radioaktivitás,Vérkeringés fizikája,folyadékáramlás,hallás,különféle képalkotó módszerek,mi ilyesmiket tanultunk.Bejársz előadásra,év közben is nézegeted,ha valamit nem értesz,megkérdezed,és menni fog.
2011. okt. 5. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Végül orvosira mentél? Sikerült elvégezni? *-* (Bocsi, csak kíváncsi lettem)
2019. jún. 19. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.