Meg lehet oldani nappalisként a ktg. Térítés árának megkeresését?
150000 egy félév(egyelőre), tehát havi 30000-et kéne keresnem (nyárt is beleszámolva, tehát 12 hónappal 25-öt).
Van egy szakmába vágó FSZ-em, ami által az első évben elég sok tárgyat elfogadtathatok, tehát több időm lesz dolgozni. De később nem tudom, mennyi időm lesz, és nem akarom ezzel terhelni a szüleim. Viszont aggódom, hogy később nem lesz elég időm iskola mellett, és diákhitelt sem szeretnék felvenni. De ez a szak mindenképp kell, tehát kifizetődő lesz később, ebben biztos vagyok. Csak nem tudom, meg tudom-e oldani.
Én mikor elkezdtem a fősulit, még azt se tudtam, miből veszem meg a tankönyveim... Most megyek 3-ba és a sors mindig kisegített valahogy, úgyhogy én azt javaslom vágj bele!
Lehet nem egy kedvenc meló, de én pl. magánházak takarításából simán megélek, annyit keresek, mint előtte a munkahelyemen, csak időben fele annyit dolgozom, ráadásul kedves emberek vesznek körül!
persze, ha csak hétvégén dolgozol, akkor is összejön a 30
21/n
"vegyél fel diákhitelt"...
gratulálok,remek tanács-.-
szerintem ha csak a költségtéritésre kell gyűjtened simán megoldható a munka,ahhoz hogy arra elég legyen nem kell napi 8órában dolgoznod.a hostess munkák sokszor jól fizetnek és ha ügyes vagy 3-4 alkalommal is megkeresheted azt a 30ezret 1 hónapon belül,csak vigyázz rá és mindenképp rakd el,mert szerintem a legnehezebb az egészben h ne költsd el:)
Nem nehéz, ha diákmunkán dolgozol péntek és szombat éjjel az 10 ezer ft hetente, 40ezer havonta, még marad is:) heti 2 nap nem sok, nem kell egyből diákhitelt felvenni.
21f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!