Egyetemen általában az előadókban van konnektor?
Figyelt kérdés
Laptopnak kellene és nem sznobságból cipelném magammal, hanem mert muszáj.2011. aug. 1. 21:54
2/5 anonim válasza:
Az újabb helyeken van, de hosszabbítós elosztót érdemes vinni.
Megkérdezhetem, miért muszáj? Egy egyetemről se tudtam eddig, ahol előadáson kéne..
3/5 anonim válasza:
Van, elvileg. Nekünk volt.
De a laptopot nem nézik jó szemmel az előadásokon.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Persze. Aliglátó vagyok, és nem nagyon tudom kiolvasni azt, amit kézzel írok. Nem az egyetem követeli meg. :)
2011. aug. 1. 22:08
5/5 ava87 válasza:
Szokott lenni, bár nálunk pl. általában elég kevés. Ezért inkább viszünk elosztót, így jut mindenkinek. Csak azt nem bírom, hogy van néhány mászkálós tanár, akik fel-alá járkálnak, és állandóan bennem van a para, hogy "na, most fog átesni a zsinóron", és akkor vagy az van, hogy "csak" a tanár esik hasra, már az is elég ciki, mert hibásnak érezném magam, vagy az van, hogy vele együtt a laptop is megy a földre (lehet, hogy paraszt vagyok, de az jobban zavarna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!