A fürdő szobában kevés konnektor volt, falon kívüli konnektorokat készítettem, a vezetéket falon kívül vezettem el, az ugye nem balesetveszélyes?
Már rosszul kezded! Olyan nincs hogy két fázis van benne az egyiknek nullának a másiknak fázisnak kell lennie és kötelező lennie egy harmadiknak ami a földelés.
szerintem nézesd meg szakemberrel mert ahogy látom nem nagyon értesz hozzá és valakit még agyonüt az áram.
Kár is írni hogy lenne szabályos ha nem ismered a fogalmakat amit segítségképp írnák.
(egy vill.szer)
Kérdező ne legyél hülye, minap is meghalt egy gyerek mert a hajszárítót vagy mi a szart betette a kádba.
Első hozzászóló fürdőszobájában megnézném a fedeles konnektorokat, gyönyörű lehet....
Utolsó válaszolónak első mondata helyes.
A másodikból látszik hogy nem hozzáértő.
Fürdőszobában vízmentes és lehetőleg csapófedeles konnektorokat kell felszerelni szabvány szerint.
Tehát munkájára valamelyest is adó és szabályosan dolgozó villanyszerelő(mint én) csak ilyet szerel fel!
#7 hogy kerültél ide 2,5 évvel később?:)
Amúgy igen.
És egy jó elhelyezés szerintem többet ér mint a csapófedél.
Ha már a sok villanyszerelő nem írta vagy nem tudja: A fürdőszobában,távolságok/sávok vannak meghatározva, hogy hova és mit és milyen villamos berendezést lehet szerelni!!
Régen is ez volt, most is ez van. Azért van a panelban olyan kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!