Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Győr-Budapest vonalon mely...

A Győr-Budapest vonalon mely IC-járatok kocsijaiban van konnektor?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy néhányban van, de pontosan nem, hogy melyiken. A Railjeteken biztosan van, én az egyéb, "mezei" IC-kre vagyok kíváncsi, mert a Railjet nekem időben nem jó. (Dolgoznom kéne a laptopomon, csak nem bírja ki az utat az aksija :S)
2011. okt. 24. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Railjet vonatokon van konnektor a kocsikban.Én 2. osztályon szoktam utazni de ott is volt konnektor az ülés mellett, rengetegen laptopoznak rajta.Emellett a 2. osztály is kentelbe ver minden Gysev és Máv első osztályt , a Railjeten pedig van még 1. és prémium osztály is.....
2011. okt. 24. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

előttem szólónak: A Railjet 2. osztály semmivel sem jobb (sőt...), mint a MÁV-Start, valamint GYSEV EuroCity 2. osztálya. Nem egy elővárosi vonattal kell összehasonlítani, hanem a saját kategóriájával.

Az IC közül ezeken van konnektor és WIFI:

- IC 913 Isis - Tűztorony

- IC 915 Claudius - Széchenyi Istán

- IC 918 Alpokalja - Kékfrankos

- IC 919 Savaria - Scarbantia

- IC 922 Claudius - Széchenyi István

- IC 924 Isis - Tűztorony

A többi IC-n csak olyan konnektor van, ami utasok által nem használható (nincs feszültségingadozás ellen védve)

2011. okt. 25. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Örök hála, erre voltam kíváncsi :) Köszönöm! :)
2011. okt. 30. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

IC-ken a GYSEV-es kocsikban van WIFI, így ott kell lennie laptopkonnektornak. A MÁV-os kocsikban is van konnektor, de ott nincs védve a feszültségingadozás ellen!

De ha jól tudom, az összes IC-n van MÁV-os és GYSEV-es kocsi is. (a zöld a GYSEV-es)

2011. nov. 1. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs minden IC-n GYSEV kocsi, csak a fent felsoroltakon. Részletes vonatösszeállítás: [link]
2011. nov. 2. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!