Vannak itt olyanok, akik betegesen halogatnak, ha tanulni kell? :D
Igen vannak!
Az utolsó percben öt liter kávéval nekiülök és hulyére idegeskedem magam.:o)
Nem vagyok egyedül. :)
Dettó, ha vizsgára kell tanulni, az utolsó 3 napban éjjel-nappal tanulok. Aztán vagy sikerül vagy nem. :)
Tudod az a baj, hogy amikor az utolsó percben nekiülök is máshol szeretnék lenni, meg különböző dolgokat találok ki amiket kellene csinálnom, persze ilyenkor már megerőszakolom magam és tanulok, de ez akkor is gáz.
Volt már olyan makro vizsgám ami reggel nyolckor kezdődött és este 11-kor még a könyvet és a jegyzeteket kerestem, hogy hova a fenébe tehetett.
Ez nem jelenti azt hogy hülyék vagyunk, csak háááát a szorgalom....
Viszont az figyeltem meg, hogy mivel a tanulás alatt már hülyére idegesítem magam a vizsgákra már nyugodtan konkrétan az esélytelenek nyugalmával megyek be, így általában sikerülnek és van hogy jobban mint a "strébereké".
Strébernek azokat nevezem akik vizsga előtt legalább egy héttel előveszik a könyvet...:o)))
Jelen :D
Pedig minden félévkor megfogadom, hogy most rendszeresen fogok tanulni, meg minden, ami kell, aztán úgyis mindig az van, hogy vizsgaidőszakban kapkodok, hogy miből mit is kéne megtanulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!