Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik betegesen halogatnak, ha tanulni kell? :D

Figyelt kérdés
Tippek? :)
2011. júl. 26. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen vannak!

Az utolsó percben öt liter kávéval nekiülök és hulyére idegeskedem magam.:o)

2011. júl. 26. 09:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egyedül. :)

Dettó, ha vizsgára kell tanulni, az utolsó 3 napban éjjel-nappal tanulok. Aztán vagy sikerül vagy nem. :)

2011. júl. 26. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudod az a baj, hogy amikor az utolsó percben nekiülök is máshol szeretnék lenni, meg különböző dolgokat találok ki amiket kellene csinálnom, persze ilyenkor már megerőszakolom magam és tanulok, de ez akkor is gáz.

Volt már olyan makro vizsgám ami reggel nyolckor kezdődött és este 11-kor még a könyvet és a jegyzeteket kerestem, hogy hova a fenébe tehetett.

Ez nem jelenti azt hogy hülyék vagyunk, csak háááát a szorgalom....

Viszont az figyeltem meg, hogy mivel a tanulás alatt már hülyére idegesítem magam a vizsgákra már nyugodtan konkrétan az esélytelenek nyugalmával megyek be, így általában sikerülnek és van hogy jobban mint a "strébereké".

Strébernek azokat nevezem akik vizsga előtt legalább egy héttel előveszik a könyvet...:o)))

2011. júl. 26. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Jelen :D

Pedig minden félévkor megfogadom, hogy most rendszeresen fogok tanulni, meg minden, ami kell, aztán úgyis mindig az van, hogy vizsgaidőszakban kapkodok, hogy miből mit is kéne megtanulni :)

2011. júl. 26. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaaaaaaaaaaaaj a fogadalmakat én is nagyon jól ismerem. nekem sem egy volt már, de hát gyarló az ember...:o)
2011. júl. 26. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig mindent halogatok :D minek tanuljak korábban, hiszen úgy is elfelejtem :D nem mondom, hogy jó stratégia, de nem egyszer jobban jöttem ki belőle, mint az aki hetekkel korábban megtanult mindent, csak épp a nagy nap előtt egy éjszakával nem nézte át és hát...
2011. júl. 26. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!