Valaki akit szint nem vettek fel orvosira?
Figyelt kérdés
:( ti mit fogtok csinálni?
újra próbálkoztok majd?
2011. júl. 21. 21:07
11/18 anonim válasza:
Hajrá!, de azért nem mondod el hogy mégis hány pontot értél el?
12/18 A kérdező kommentje:
köszi, 324 :(
2011. júl. 24. 10:53
13/18 anonim válasza:
végre valaki, aki megérti a problémámat, hogy miért szeretnék mindenképp Pestre menni. :) De döntöttem, ha jövőre sem jön össze, akkor irány Szeged. Amúgy azt nem tudod, hogy pl. a Semmelweis Fogorvosi Karról át lehet jelentkezni első év után az általános orvosira? Vagy ott is csak fizetősre?
14/18 anonim válasza:
Én a helyedben bejelöltem volna akkor is valamelyik vidéki intézményt. Elvégeztem volna az első évet, majd jelentkeztem volna újra a SOTE-ra. És vagy lejjebb megy a pont, vagy ismételek még valamiből. És akkor beszámítom a krediteteket, és gyakorlatilag másodéven kezdem.
Igaz új társaság, új hely, de ha nagyon akarod nem zavart volna.
15/18 anonim válasza:
hát a 324-pont az nagyon kevés, de ne add fel, csak addig kell hajtanod amíg meg-nem lesznek a pontjaid.
Mit mondtak az értesítőben, hogy mért nem vettek fel?
16/18 anonim válasza:
Amúgy, menny fel a felvi.hu-ra és a kalkulátorra-és ott kitudod számítani hogy miből mennyire kell hogy jó legyél.
17/18 anonim válasza:
meg keress egy jó magántanárt, hidd el rengeteget tud segíteni. én is jártam, elsősorban kémiából kellett, de jártam bioszból is, hidd el nagyon jót tud tenni.
18/18 anonim válasza:
itt a gondom. csak fizetősre vesznek át. lehet 5,0-s átlagom is, de mivel másik intézmény, csak költségtérítésesre vesznek át, egy félév 1 200 000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!