Valaki akit szint nem vettek fel orvosira?
:( ti mit fogtok csinálni?
újra próbálkoztok majd?
Az orvosi pálya egy hivatás. Ha komolyan gondolod és ez érdekel, elhivatott vagy, akkor nem adod fel most.
Az egyik barátnőm tavaly nem került be, 1 évig OKJ-zett, így volt diákigazolványa és TB-je, közben biosz előkészítőre járt, újraérettségizett, és most simán bekerült. Egy év nem nagy dolog, hiszen életed végéig ezt a szakmát fogod űzni.
Hajrá hajrá
Persze tudom igazad van és én személy szerint nem adom fel, megyek újra írni kémiát is csakhát mégis pocsék érzés tud ez lenni :(
csak orvoist jelöltem hiszen más nem is érdekelne soha!
hány pontod lett?
egyébként 1 év tényleg nem a világ vége, tanulsz tanulsz tanulsz aztán újraírod:)
engem sem vettek fel... én a sote-ra jelentkeztem, 435 pontom van, a határ 436, egy büdös ponttal maradtam le...
de újra fogok érettségizni kémiából, középen, és jelentkezni fogok. nem mondok le róla, küzdeni fogok érte. te se csüggedj! próbáld meg újra. valamiért így kellett lennie, ezzel nyugtatom magam.
amúgy a terv: ebben az évben tanulni fogok, meg ismételgetni a bioszt, hogy azért teljesen ne essek ki belőle, meg újraérettségizem kémiából (mint már említettem), és ha elégedett leszek vele, decembertől elmegyek a városban lévő kórházba segédápolónak, egy fél évre.
előző vagyok, remélem tudtam segíteni. azt kifelejtettem, hogy megkérdezzem: és te mit tervezel?
18/L
435 ponttal nem kerültél be?
Miért nem jelölted meg pécset, szegedet, debrecent? Ugyanolyan jó, mint a sote.
435 ponttal nem vettek fel???
a pécsire 2 évvel ezelőtt 417 pont kellet.
A szegedi a pécsi és a debreceni is van olyan szinten mint a semmelweis egyetem, csak annyi hogy az világhírűbb mint a többi. A lényeg hogy a magyar orvosokat a világon mindenhol megbecsülik, kivéve magyarországon ... :DD
Én jövőre felvételizek , a lényeg hogy még nem kell kettő emel szintű érettségi.
hát jó kevés lett nemis vagyok rá büszke, tehát én reálisan nézve számítottam rá h ez lesz mert még nics nyevlvizsgám ami jó lett voln amég plusz pontnak, inkább az rossz h belegondoltam jövőre 20 évesen kezdem majd, az meg már olyan későnek tűnik, van aki 18 és tök jó annak, próbálok nem ezen aggódni am végülis igaz h lehet pl csak 3 év múlva sikerül de életem végéig azt cisnálom majd amit szeretek. na mind1
Am nemsemmi 435 ponttal sajnálom ::S bár én helyedben Pécsre vagy bárhova mennék az országban nekem az nem akadály, de gondolom neked az az út lenne járható, egyszerű, helyben stb... de már most tök ügyes vagy szurkolok neked!!! És énis újra érettségizem ősszel bioszból, májusban kémiából közbe nyelvvizsga... ez a terv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!