Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételizők! Mit csináltok,...

Felvételizők! Mit csináltok, ha sehova nem vesznek fel?

Figyelt kérdés
Elmentek közmunkába Orbánnak focistadiont építeni, konténerben elszállásolva, családotoktól távol, havi 57 ezer forintért? Utcát mégsem söpörhettek, ott nálatok kvalifikáltabb diplomások dolgoznak. Szép új világ, 2011, Magyarország.
2011. júl. 21. 15:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak provokálni akarsz vagy tényleg ennyire sötét vagy? Aki ekkora vadbarom, miért is akar egyetemre menni? Tényleg nincs okunk ma Magyarországon abszolút örömködésre, viszont aki akar, az el is tudja érni, amit szeretne.
2011. júl. 21. 17:30
 22/27 anonim ***** válasza:
Ja és olyan nem lesz, hogy ne vegyenek fel. És miért? Mert mindent beleadtam az érettségibe, nagyon jól sikerült, fel is fognak venni.
2011. júl. 21. 17:32
 23/27 A kérdező kommentje:

" Aki ekkora vadbarom, miért is akar egyetemre menni? "

Én már egyetemen vagyok, jövőre diplomázok:)

2011. júl. 21. 17:32
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
biztosan bölcsész:D
2011. júl. 21. 18:27
 25/27 A kérdező kommentje:
nem, matematikus.
2011. júl. 23. 11:09
 26/27 anonim válasza:

A barátomat tavaly nem vették fel egyetemre. Elment egy gyárba dolgozni (havi 62000Ft-ot hozott haza) - 3 hónapig volt ott. Emellett lerakta a műszaki eladó tanfolyamot, és az Intersparnál kezdett dolgozni (havi 85000Ft-ot hozott haza) - most mondott fel, tehát szeptembertől "szabad" lesz. Eközben lerakta nyelvvizsgát angolból emelt szinten, félre rakott a pénzéből, és most felvették az egyetemre (mérnök). Ezalatt az idő alatt olyan embereket ismert meg, hogy szeptembertől biztos 4órás munkája lesz a leendő szakmájában gyakornokként havi 90000Ft-ért, suli mellett. Én OKJ-sre megyek idén és én is lerakom a nyelvvizsgát, és remélem, hogy jövőre engem is felvesznek majd.

20/L

2011. júl. 23. 12:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem felvettek egyetemre,de az sem életbiztosítás,mert úgy is csak az boldogul,aki élelmes! Mint pl az előttem szóló és a barátja. A Corvinust pedig nem zárják be!!! 2013-tól Magyar Állami Egyetem címszóval fogfutni összevonva a Rendőrtisztivel és a Zrínyivel.:)
2011. júl. 23. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!