Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételizők! Mit csináltok,...

Felvételizők! Mit csináltok, ha sehova nem vesznek fel?

Figyelt kérdés
Elmentek közmunkába Orbánnak focistadiont építeni, konténerben elszállásolva, családotoktól távol, havi 57 ezer forintért? Utcát mégsem söpörhettek, ott nálatok kvalifikáltabb diplomások dolgoznak. Szép új világ, 2011, Magyarország.
2011. júl. 21. 15:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Leírom, a nővérem mit csinált amikor nem vették fel 2006-ban. Kiment Wales-be szinte semmi ismeretséggel egy ismerőse ismerőséhez, dolgozott majdnem 3 évet egy motelban, megtanulta perfekt a nyelvet, hazajött, a félretett pénzéből vett egy garzonlakást 23 évesen saját erőből, a nyelvtudása miatt (német is felsőfokon megy neki) kapott egy viszonylag korrekt állást egy utazási irodában, mellette újraérettségizett és tavaly felvették Corvinus-ra Nemzetközi igazgatás alapszakra.

Tehát csak az nem boldogul, aki nem akar. Lehet, hogy hülyén hangzik, de jelenleg ő a példaképem. Ha nem vesznek fel ma, hasonló utat akarok bejárni. Nem fogok depresszióba esni és nyomorogni itthon.

Szóval nem kell jó magyar szokás szerint megint "negatívkodni".

2011. júl. 21. 16:12
 12/27 A kérdező kommentje:
re: Corvinust be fogják zárni. Nem a legjobb választás volt.
2011. júl. 21. 16:15
 13/27 anonim ***** válasza:
Én nem sajnálom azokat, akiktől pontokat vettek el. Azért mert én nem vagyok defektes vagy valamelyik szülőm nem fogyatékos szellemileg, mert nincs még szakmája se, én dögöljek meg? Jaaah, persze, akiknek minden patent otthon, annak tudják finanszírozni a sulit. A mesében. Köszönöm...
2011. júl. 21. 16:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, Te a Blikkből informálodsz a politika terén? A Corvinust nem fogják bezárni, erről szó nem volt; legfeljebb összevonásról. Ha nem tudod a különbséget, az egyetem nem neked való.
2011. júl. 21. 16:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Én egyelőre nem szeretnék belegondolni, ha ma nem jön össze, megpróbálom a pótfelvételit. Remélem az sikerül, de ha nem akkor nem nagyon tudom mihez kezdek, talán valami tanfolyamot próbálok elvégezni.
2011. júl. 21. 16:28
 16/27 anonim ***** válasza:

Hát, két éve amikor nem vettek fel, akkor elmentem egy OKJ-s képzésre, most van két szakmám.

Tavaly 4 ponttal csúsztam le.

Nagyon remélem, hogy idén végre fel fognak venni. (Nekem is kevesebb pontom lesz, szintén a nyelvvizsga miatt, az OKJ-re pedig nem kapok plusz pontot) Ha nem, akkor keresek valami munkát, ami abszolút nem könnyű :S

2011. júl. 21. 16:29
 17/27 anonim ***** válasza:

A Corvinus-t bezárni:D A kérdező képben van. Összevonásokról lehet hallani, de még ha nem is vagy tájékozott, azért ha belegondolsz, rájöhetsz, hogy valószínűleg nem fogják bezárni Magyarország legnívósabb egyetemét. Ennyi ésszel szabadlábon...

Am. fel fognak venni, szóval nálam nincs olyan opció, hogy nem:D

2011. júl. 21. 16:35
 18/27 A kérdező kommentje:

"Ha nem, akkor keresek valami munkát, ami abszolút nem könnyű :S"

Hullamosónak, hullakozmetikusnak például elmehetsz. Ott üresedés van.

2011. júl. 21. 16:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Kérdező nálad valami nem kóser. Próbáld egy kicsit pozitívabban szemlélni a dolgokat, mert ez a megkeseredettség nem sok jóra vezet.
2011. júl. 21. 16:43
 20/27 anonim ***** válasza:

Magyarország egyik legnívósabb egyetemének inkább a SOTE-t nevezném, nem a Corvinust.

Mellesleg pár hónappal ezelőtt még be akarták zárni, később említették meg az lehetséges összevonást.

2011. júl. 21. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!