Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanárok! Nálatok volt olyan,...

Tanárok! Nálatok volt olyan, hogy a régi sulitokban lettetek tanárok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl. a középiskolátokban ahová gyerekként jártatok. Hogy volt a jobb oda járni, tanulni gyerekként vagy pedig tanárként tanítani?

Köszi

2011. júl. 19. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Bar en csak egy diak vagyok de ugy latom nem valaszolt senki es a kerdesed elso felere en is tudok :) Nalunk van olyan tanar akinek a munkahelye az egykori gimije volt,igy kapasbol harmat tudok.egyebkent kozuluk az egyik szerintem jobban szeret itt tanitani,megiscsak kedvezobb helyzet ha egy-ket nagyon szigoru tanar nem a tanarod hanem a kollegad :D
2011. júl. 19. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a volt általános iskolámban vagyok tanítónő. :)

Én szerettem nagyon az iskolámat és most is szeretek nagyon itt tanítani. :)

2011. júl. 20. 00:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Én tanítottam egy évet abban a gimiben, ahova jártam. A legutálatosabb tanárom volt velem a legbűbályosabb. Nem tudom, hogy észrevette-e, hogy én meg ezen mennyire csodálkozom. Úgy értem a bűbájosságát, hogy mézes-mázos volt.

Az akkori igzgató, aki felvett, csak a testvéremet tanította, de ennek ellenére nagyon örült, hogy mentem jelentkezni. Utána is megtett mindent, hogy jól érezzem magam.

Akit én legjobban kedveltem, az ugyanolyan szakos volt, mint én. Talán nem véletlen a szakom választása. Viszont nem tanított bennünket végig érettségiig, mert veszélyeztetett terhes volt (remélem nem miattunk). Hozzám se szólt egész évben, én ezt zokon is vettem.

A volt osztályfőnököm annó elég hideg volt velünk. Mikor már kollégák lettünk, akkor elmondta, hogy ő eztdirekt csinálja, hogy akkor esetleg még 12.-ben is bír a diákokkal. Bár manapság már ez se jön be neki.

Kollégiumi nevelő is voltam abban a koliban, amit én csak vagy 3 hónapig bírtam. Bevetettem a módszereket (ébresztés, villanykapcsolás) amit én kaptam, a diákok meg csak néztek, hogy mi ez a nagy fegyelemkövetelés. Pedig csak 5 év telt el az érettségim óta, + a 3,5 év, amikor inkább bejárós voltam.

2011. júl. 20. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!