Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit jelent számotokra hogy...

Mit jelent számotokra hogy középiskolások lettetek?

Figyelt kérdés
Kamaszok! Azt szeretném ha megírnátok, hogy miben változtatta meg az életetek a középiskola, mennyiben más az általános iskolához képest..szóval a tapasztalataitokat. Hogy érzitek ott magatok mitől jobb mint általánosba járni.
2010. szept. 25. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nehezebb lett. Sokkkal többet kell tanulni és persze mások az elvárások is. Én kéttannyelvű gimnáziumba járok és mi a németül tanuljuk a földrajzot meg jövőre majd a történelmet is. Tehát nem egyszerű a dolog. Általános iskolába faluban jártam, így amikor gimnáziumba kerültem hozzá kellett szoknom a buszozáshoz meg arra, hogy reggelenként korábban kell kelni. Ahova én járk suliba ott nagyon kedvesek a tanárok csak egy a baj sokat kell tanulni, de szerintem ez mindenhol így van..
2010. szept. 25. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
nehezebb,sokat kell tanulni,korán kelés.De nagyon szeretem.nem voltak barátaim,de itt már annyi mindenkivel jóba avgyok,szeretem az utazást,mégha fáraszt is,de jó a társaság.oktatás nagyon nagyon jó.
2010. szept. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!