Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tippeket tudtok nekem...

Milyen tippeket tudtok nekem adni?

Figyelt kérdés
jövőre érettségitek és kicsit zavarban vagyok ideges vagyok ha beszélnem kell ezt hogy tudom leküzdeni ebben kellene tanács
2011. júl. 10. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonló gondokkal küzdöttem : ). Ahoz képest, hogy magyarra nem is tanulnatam elég lazán vettem az érettségit : ). Az angoltól féltem nagyon, de az sem volt olyan vészes. A tanárok szóbelin tudják, hogy mindenki izgul (vagyis az emberek nagy része), ezért nem is nagyon szadiznak : ). Ne tarts tőle : ), tanulj rá rendesen és nem lesz gond.
2011. júl. 10. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
előző... amúgy jó korán kezded az emiatti aggódást xx, ami nem túl szerencsés. Csak nyugi : )
2011. júl. 10. 16:24
 3/3 A kérdező kommentje:
oksa köszi :)
2011. júl. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!