Reklámot kell készitenem sültkrumpliról. Kamerásnak meg animációsnak kell lennie. Tudtok irni tippeket pár monadtban h miről szóljon? A legjobb nyer
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 22:40
1/7 anonim válasza:
Elég sz-r témát kaptál, mert pont az egyik legegészségtelenebb kajáról kell ódákat zengened - legalábbis így veszem ki a szavaidból.
Mondd el a reklámban, hogy ha elégedetlen vagy az alakoddal és hízni szeretnél, akkor egyél hasábkrumplit és az eredmény hamarosan látható lesz.
Bocs, de vhogy nem jut más, pozitívabb gondolat eszembe...
2/7 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, mint ezek a gyagyi teleshopos-os reklámok. Fekete-fehérben menne az, hogy mennyit bajlódnak, meg szerencsétlenkednek az emberek a hagyományos módon (megmsni a krumplit -összefröcslnek midnent, hámozni, vágni - elvágják a kezüket, stb...), de milyen egyszerű minden, ha az X márka krumpliját sütik, mert csak beteszik olajba és voilá, boldog a család (ez már színesben menne. Hm?
3/7 anonim válasza:
Második! Huhh ez nagyon jó ötlet:D
respect
4/7 A kérdező kommentje:
elsőnek igaza van de olyat kell csinálni mint amient a tvben is leadnának a 2. tetszik :) az jó lesz szerintem :)
2011. jan. 24. 09:24
5/7 A kérdező kommentje:
jöhet még persze más megoldás is :P :) köszi am 2es:)
2011. jan. 24. 09:26
6/7 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem! HA megvan a reklám, szívesen megnézném!
7/7 A kérdező kommentje:
igazából bnőmnek kell csinálnia a házit én csak mondtam neki h kiirom ide tetszik neki az ötlet én leszek benne mint eteleshoppos elég laza lesz magamat ismerve :) ha kész elküldöm mindenképp majd felveszem veled a kapcsolatot :)
2011. jan. 24. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!