Sulibol muszáj lenne 3-4napot hiányoznom! Tudtok adni vmi tuti tippeket, hogy fázhatnék meg?
Figyelt kérdés
Tom elég hulyén hangzik,de most nem akarok belemenni a részletekbe.2010. szept. 26. 09:28
1/7 anonim válasza:
Menj ki az esőbe rövidnadrágba,meg pólóba,hátha meg fázol.Öltözz lengén,mászkálj a hideg kövön mezítláb,moss hajat,és tárd ki az ablakot.Hideg vizes lepedőbe tekerd be magad,egy pár jégkocka is jöhet,azt is tedd magadra.Esetleg egyél jégkrémet literszámra,meg jéghideg vizet igyál.
Ha szerencséd van meg fogsz fázni nem is kicsit.
2/7 anonim válasza:
mondd azt hogy nagyon fáj a veséd, és hogy sokszor kell pisilned, meg hogy az csíp is. Tanulni nem jobb? vagy szembenézni a tényekkel?
3/7 anonim válasza:
Értelmetlen. Arra nem is gondolsz, hogy komoly betegséget is összeszedhetsz? 3 napot a szülő igazolhat.
4/7 orsybaba88 válasza:
elég ha elmondod a tüneteket, hőemelkedés, torokfájás, hasmenés, stb. A mi dokoink elég megértő, és ált tudja, merről fúj a szél. Nehogy már tényleg megbetegedj!!!!!!!!!!!!!! Az is elég, ha csak szimulálod a tüneteket...
5/7 anonim válasza:
Mért nem kérsz szülői igazolást? Nehogy megbetegítsd magad, mert azt nem úszod meg 3-4 alatt!
6/7 anonim válasza:
NE akarj csak azért megfázni hogy hiányozhass mert komolyabb szövődményei is lehetnek vagy ha kiállsz az esőbe lehet hogy meg se fázol! Én is régen amikor beteg akartam lenni mert pihenésre vágytam elkövettem mindent hogy beteg legyek (kiálltam a hidegbe,szellőztettem télen több órán keresztül) de nem lett semmi bajom...persze amikor nem akaorm akkor beteg leszek:D Szeritnem menj el az orvoshoz, mond el neki hogy LÁZAS VAGY, rosszul érzed magad, náthás vagy és alig tudtál felkelni..még mondhatod hogy fáj a veséd de akkor pisilned kell egy pohárba és megvizsgálja a pisidet:D DE az tuti hogy kiír egy hétre.
7/7 anonim válasza:
miért akarsz megfázni hozzá? simán elmész dokihoz és eljátszod, hogy szarul vagy. én középsulis koromba annyit lógtam, hogy már meg se szoktak vizsgálni. volt mikor bementem, megkérdezte a dokim, hogy mi a panaszom, erre mondom eszik a ponty (sokat horgászok). erre mondja, úgy mégis meddig eszik? hát ezen a héten még biztos. és írt 5 napos igazolást... :-))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!