Milyen tippeket tudtok nyelvtanuláshoz?
Figyelt kérdés
Például ti hogy tanultok meg könnyen szavakat? Minnél több tippet!2011. júl. 21. 18:18
1/4 anonim válasza:
Ha van pl. 100 szó, amit meg kell tanulnom, akkor tízesével látok hozzá.
És próbálom valamihez kötni, valamilyen kapcsolatot keresni az alakja, és a jelenése közt... remélem érted mit mondok :)
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, én nagyon fogékony vagyok, ha van például 50 új szó, amit nem ismerek. Kétszer elolvasom egymás után. Utána egy kis idő elteltével még egyszer elolvasom őket, alszok egyet és tudom az összes szót kívülről.
3/4 A kérdező kommentje:
OOOO..de jo neked hogy ilyen agyad van..én meg csak azokat jegyzem meg amit használok minden nap..:(
2011. júl. 21. 22:21
4/4 anonim válasza:
Szavak magolására a szókártyás módszer és a sok-sok olvasás, valamint a mondatba foglalás (példamondatírás) egyszerre való alkalmazása a leghatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!