Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ELTE-biológia, vagy SE-gyógysz...

Anna930320 kérdése:

ELTE-biológia, vagy SE-gyógyszerész?

Figyelt kérdés
Már csak pár órám van, hogy eldöntsem, hogy mit tanuljak az elkövetkező 5-6 évben! Igazából a bioszt szeretem, de nem tudom, hogy mit lehet vele kezdeni egyetem után, a gyógyszerészekre meg van kereslet... Szóval várom a véleményeket!
2011. júl. 7. 21:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Hmm eltésként nem mondanám, szakmailag lehet veriik, bár nem vok tájékozott de emberileg egy kakik. Bementem elkérni a dolgozatom egy tanártól, először letagadta hogy nála van utána másodjára ráförmed hogy mit képzelek, hogy ő nem fogja most megkeresni a dolgozatom határidős munkái vannak és sok bunkó leszarom tanár van.

Sztem mindegy hol végzett az ember ha jól tudja csinálni akkor el tud jól helyezkedni ha nem akkor ideig óráig.

2011. aug. 11. 22:55
 42/45 anonim ***** válasza:
22:55 vagyok én a ttk ról tudok nyilatkozni ott is csak a bioszról.
2011. aug. 11. 22:59
 43/45 anonim válasza:
Én is ELTE biológiára készülök, de még van két évem a középiskolából. Az lenne a kérdésem, hogy van-e esélyem bejutni, ha biológiából nincs meg az emeltem? :S
2011. szept. 17. 12:16
 44/45 A kérdező kommentje:
Ha amúgy jól tanulsz nem lesz gond a bejutással, mert idén is csak364 volt a ponthatár. Viszont emelten egy csomó plusz dolgot tanulhatsz, amivel nem árt ha nem az egyetemen találkozol először! És a kémiával is foglalkozz, mert nekem ez első félévben eléggé a nyakamba fog szakadni a kémia heti nyolc órával!
2011. szept. 17. 15:03
 45/45 anonim ***** válasza:
Ahham biosz kémia tanulás nem árt de bejutni a legegyszerűbb :)
2011. szept. 17. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!