ELTE-biológia, vagy SE-gyógyszerész?
Gyógyszerész még Dr. -t is kap. :D
Egyébként ha a biológia érdekel és azt szereted, akkor azt lenne célszerű tanulni.
A gyógyszerész szak meg tényleg nagyon jó, keresett, de ha nem érdekel, és nem érzel magadban elhivatottságot e szakmában, akkor elég döcögősen menne, ami a későbbi munka során sem működne.
Ha én a helyedben lennék: Gyógyszerész :D
De nem vagyok a helyedben, neked kell dönteni, de a mai viszonyokat tekintve ez :D
Hmm... A Dr. jól hangzik, de nem elég... :)
biológusokból sok tanár lesz, nem? csak mert az se szívesen lennék!
a gyógyszerészin nagyon nagy hangsúllyal oktatják a kémiát (az évek során 9 féle kémia van), szóval szeretned kell ahhoz, h bírjad a gyógyszerészit. A gyógyszerészin nem nagyon fogtok biológiával foglalkozni (mondjuk növénytan ott is van, de kb. ennyi) Egyébként tudtommal a biológus szakma is hiányszakma, (főleg biológiatanárok)
Szerintem azt válaszd, amihez a szíved húz, mert különben csak szenvedés lesz az egyetem számodra!
Biológia természetesen!
Ne ess az én hibámba! Én szülői nyomásra egy olyan szakot írtam be, amihez 0 kedvem van. El tudod képzelni, kínok kínját élem át minden egyes vizsgaidőszakban. Ha jót akarsz magadnak, azt válaszd, amihez biztosan tudod, lesz motivációd is. Jól hangzik a doktori titulus meg az anyagi jólét lehetősége, de hidd el, csak a saját dolgodat nehezítenéd meg.
Szia!
Én biológus vagyok. Imádom ezt a szakot.
Nagyon sokfelé tudsz szakosodni a genetikustól kezdve a zoológusig.
Ja és Dr. itt is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!