Milyen az orvosi? (bővebb kérdés lent)
Szóval a kérdések:
1. Azt tudom, hogy 6 év, de utána van a rezidensi, az hogyan működik? Azt mondják, hogy menjek el Zalaegerszegre, mert ott van hely és nincs apelláta?
2. Meddig tart a "rezidenskedés"?
4 évig általános orvosi
utána szakosodsz
és utána rezidens
másodiknak:
Te hanyadéves vagy? Én is gyógyszerésznek készülök, és jó lenne tudni egykét dolgot. Például melyek a legnehezebb tantárgyak? És a kémia mennyire lesz nehéz, ha csak középszintű érettségim van belőle?
És te eredetileg is gyógyszerész akartál lenni? Mert én most úgy néz ki nem jutok be orvosira, így marad a gyógyszerészet. Remélem, hogy megszeretem azt is...
És köszi az infókat, nekiállok akkor kémiázni:) Ja még egy kérdés: fizika is gondolom lesz majd, vagy nem? Az mennyire lesz nehéz? Mert abból mondhatni a 0-án állok.
(Bocsi az offért)
'azze ne itt offoljatok már. :D
Szóval. Szerintem itt valami nem kóser, mert gondolom a 4 év általános orvosi után is kell rezidenskedni. Vagy kötelező a szakosodás?
Oké, ez világos, de akkor pl. egy mezei háziorvos (nem az akarok lenni, ez csak elméleti kérdés) is szakosodás, vagy az = a 6 év képzéssel?
Tehát, hogy konkretizáljuk: 6+2 év?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!