Valaki segítene? A kérdés az, hogy mennyik a felvételi médiák a marosvásárhelyi orvosi egyetemen?
Olyan szó nincs, hogy "médiák".
médium-> médiák
* médium-> médiák semmiképp.
média már eleve többesszám!
soha nem hallottam még róla, hogy ilyen jelentése is lenne a médiának. Érdekelne, hogy ezt hol hallottad, mert nekem ez új.
Nem lehet, hogy a medián-nal kevered (aminek valami köze van az átlaghoz, bár még az sem teljesen az)?
én a helyedbenn nem égetném magam tovább az okoskodással...
különben a válaszaidnak semmi köze a kerdésemhez...
ez ha már annyira akarod tudni, a román "medie" szóból ered és átlagot jelent ez esetbenn a jegyek átlagát...
es ezután csak akkor oktass ki valakit ha biztos vagy vmibenn, es kösz a "segggggícséget" a témábann.
"én a helyedbenn nem égetném magam tovább az okoskodással...
különben a válaszaidnak semmi köze a kerdésemhez..."
nem okoskodtam, teljesen normális hangnemben kérdeztem, hogy ezt hol hallottad, mert én még soha nem találkoztam vele így, és érdekelt a dolog (gondolom összekevertél a korábbi hozzászólókkal, nézd meg a százalékokat).
"ez ha már annyira akarod tudni, a román "medie" szóból ered és átlagot jelent ez esetbenn a jegyek átlagát... "
bocs, hogy nem beszélek románul..
ja bocs!!!
csak az előtted író idióta kihozott a sodromból... tényleg elnézést kérek.
ja és aki le "bunkó román"-ozott az mennyen az annya pics*jába.- bocs a szóért, nem akartam kicsillagozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!