E-felvételi! Csak egy apró gondom van, lentebb a kérdés?
Beírtam a 11.-es évvégi jegyeimet, de ugye nincs nálam még a bizonyítvány, tehát a dokumentumoknál nem csatoltam oda.(egyébként sem csatoltam még semmit)
Ez nem számít bajnak?Mert a hitelesítő levélben ugyebár benne vannak ezek a jegyek.
sztem kérd ki a bizonyítványodat
és csatold azokat a dokumentumokat, amik már megvannak
ha jól tudom, azt írják, h ami már megvan febr. 15-ig, azt csatold...amit utána kapsz meg, azt ráérsz július elejéig
Már nem tudom csatolni, ez van :/ kedd a határidő...a levelet meg holnap adom fel, a hitelesítőt.
Szerintem nem nagy baj, ha nem csatoltam a 11.-es év végit, már csak azért, mert a suliban van és csak év végén kapjuk meg :S
Én nem hiszem, hogy ebből gond lenne.
Annak idején én feltöltöttem a 11-est, de utána jöttem rá, hogy a szabadon választott tárgyamhoz kellene a 9-es és 10-es is. Azokat július elejéig feltöltöttem, és semmi gond nem volt.
Egyébként is, mi következménye lenne, ha most nem töltenéd fel? Hiszen utólag mindent lehet pótolni. Akkor nem fogják azt mondani, hogy bocs, a 11-est csak korábban fogadtuk el, de azért a többit még most is.
Szerintem csak azért írják, hogy mindenképp most töltsük, hogy nekik kevesebbet kelljen dolgozni majd június-júliusban. De attól még el fogják fogadni később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!