Csak velem ilyen szemetek?
Figyelt kérdés
3 hónappal ezelőtt feladtam postán a jelentkezésemet logisztikára éa ma kaptam a csekket, ráadásul az van a papírra feltűntetve, hogy a MAI napon jár le a befizetési határidő.. Mekkora szemetek!! Direkt későn postázzák ki, hogy ne vegyenek fel.. Olyan nincs, hogy ez véletlen, még az a szerencse, hogy a posta este 6-ig nyitva van, bár nem tudom hogy a postára feltétel időpontját vagy a hozzájuk elérkezett levél időpontját tekintik a mai dátumnak.. Tök mind1 melyiket, akkor is szemétség, utolsó pillanatban jelezni...2011. jún. 24. 15:34
1/3 anonim válasza:
Sok helyen van ez, tény, hogy szemétség, de tulajdonképpen elméletileg neked számítani kellett volna arra ,hogy a közel jövőben érkezik egy csekk, tehát logikus, ha ilyenkor félre teszed a pénzt, ne érjen meglepetés. Gyors rohanj el a postára, így akármennyire is akartak szemetek lenni (bár erősen kétlem, hogy szándékos volt), nem jött be nekik.
2/3 anonim válasza:
MIndenhol a postára adás dátuma számít!
3/3 A kérdező kommentje:
14-én küldték el a levelet nekem, az van ráírva, akkor csak direkt nem adták ide, nem hiszem hogy 10 nap kell az ideérkezéséhez, egyébként a pénz el volt téve rá :)
2011. jún. 24. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!