Miért szemetek velem a testvéreim?
Addig oké, hogy ütjük-vágjuk egymást, mert azt már megszoktam, de azért elég rosszul érint, amikor leszólják a képességeimet. Ráadásul rögtön jönnek azzal, hogy "hehe, máris bőg", pedig van egy olyan rossz reflexem (reflex? mások biztos jobban tudják, mi ez), hogyha nagyon felhúzom magam (tehát nem szomorú vagyok), akkor is rögtön folyni kezdenek a könnyeim, meg remeg a hangom, meg ilyenek.
Ja, és mióta az egyik testvérem kollégista lett, azóta már kiabálni kezd, ha visszaüt az ember. De miért kezd el ütögetni, meg húzigálni a hajam, hogyha nincs tisztában a következményeivel?
Ne értsetek félre, a testvéreim 20 és 21 évesek már, bár nem látszik.
Azért cukkolnak, cikiznek, mert hagyod. Tudom, hogy nehéz, de ne vedd tudomásul a dolgokat. Magasról tegyél rá, ha húzogatják a hajad, vagy beszólnak! Tégy úgy, mintha észre sem vetted volna, mert ha hiszed, ha nem, ők azt élvezik, ha sírni látnak. Egy ideig valószínűleg még erősebben fognak támadni, de erre csak annyit válaszolj teljes nyugalomban: "Azt hiszed, ettől leszel menő?", vagy : "Igen, szerintem is komoly, felnőtt emberhez illik ez a viselkedés..."
Ne vedd fel a dolgot, és leszállnak rólad, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!