Megtámadhatnak a testvéreim anyagi ügyekben?
A testvéreid is veletek élnek, vagy csak te éltél vele és ápoltad?
Mivel bizonyítják a testvéreid, hogy te költötted el a pénzt és nem édesanyátok?
Csak ha anyukád azt a pénzt rájuk hagyta.
Ha addig költöttedel amig élt akkor semmi közük hozzá,mert akár anyukád is elkölthette,az övé azt csinál vele amit akar.
Nem..
Édesanyád felnőtt személy, ő rendelkezik javaival.
Miután tudtával történtek a kiadások senki nem szólhat bele.
Csak a példa kedvéért: ha eladná a házat, abba sincs beleszóléása senkinek.
Abszolút nem jogos. Ha jól értem, sajnos édesanyád már nem él. De!!! Amíg élt, a pénzt addig költöttétek el. Ergo anyukád pénze volt, anyukád arra költötte, amire akarta. A nyugdíja meg arra volt, hogy megéljen belőle. Akkor mit akarnak a testvéreid?
Még ha élne anyukád, akkor sem lehet semmi közük sem a nyugdíjához, sem a megtakarított pénzéhez. Azt mindenki arra költi, amire akarja. Anyukád elköltötte (lényegtelen, hogy a pénzt konkrétan ki adta a kőműves, vízszerelő kezébe). Akkor mit akarnak? Nem egyedül rád költötte (akkor sem szólhatnának semmit, arra költi mindenki a pénzét, amire akarja), hanem a házra, amit majd ti testvérek örököltök. És mivel ez a z újítás (fürdő) minden örököst érint, hiszen nő a ház értéke, és te fizeted a kölcsönt, megmondhatod nekik, hogy a kölcsönbe, amit fizetsz, be lehet szállni, mert a ház hármótoké. (ha 3-an vagytok, és közösen örököltetek)
Köszönöm az együttérzésed és a megnyugtató választ! Én is arra gondoltam, hogy egyszerűen "elfelejtem" visszaadni, ahogy ők is tették. Egy ideig talán nyugalom lesz ekörül, de amint munkát találnék, biztos újra felhozzák a dolgot és ettől nagyon félek, vagyis hogy nem tudom majd nyugalommal kezelni a helyzetet.
Még egyszer köszönöm a válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!