A testvéreim féltékenyek rám. Mit tudok csinálni? 13/L
Van egy nővérem meg egy bátyám. Mindketten féltestvéreim. A nővérem apu előző kapcsolatából, a bátyám meg anyu előző kapcsolatából született.
Mindig éreztették velem a testvéreim, hogy én jobb helyzetbe vagyok, mint ők. Pedig ez nem igaz. Vannak odavetett mondatok a részükről, hogy "persze te mindent megtehetsz" vagy "megszoktuk, hogy te mindent megkapsz" vagy "már megint a kis kedvenc".
Tegnap egy kicsit veszekedtem a bátyámmal és ő a fejemhez vágta, hogy persze nekem könnyű, hiszen anyu és apu jobban szeret, mint őket, mert én közös gyerek vagyok. Nekem ez nagyon rosszul eset, hiszen nincs is alapja.
Megkérdeztem a nővéremet erről, és ő is egyetért a bátyámmal. Szerinte is én vagyok a szüleink kedvence.
Ha ők kérik nekik is segítenek, ugyanúgy odamehet a bátyám apuhoz, ha férfi dolgokról akar beszélni, és a nővérem is odamehet anyuhoz, ha női dolgokról akar. Pedig nem is vérszerinti szüleik.
Am a szüleink előtt nem mutatják ki ezt, de ha nincsenek ott éreztetik velem, hogy ez a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!