Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A 10. osztály tényleg ilyen...

A 10. osztály tényleg ilyen nehéz lenne?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, hogy milyen nehéz, és örülnek, hogy ha kettessel átcsúsznak és így is rengeteget tanulnak. Én nulladikba jártam (nyelvi előkészítő) szóval csak az angolra és a matekra kellett oda figyelnem, viszont most jön be egyre több tantárgy, amire bizony sokat kell tanulni és nem elég, ha odafigyelek és pluszba óra előtt átnézem a tananyagot. Sosem voltam az a fajta, aki tanul, ugyanis nem tudok tanulni. Félek, hogy nem fogom tudni végig csinálni. 183 tanítási napot végig tanulni és mással nem foglalkozni, meg főleg. Tényleg ilyen szörnyű lenne?
2011. jún. 19. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyire nem vészes a helyzet, bár valamiért a gimis évekből nekem is az ment a legrosszabbul, de azért bukás szóba se jött:)
2011. jún. 19. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

majd ha egyetemre kerülsz megtudod mi az hogy szörnyű...

a 10. osztály lófing ahhoz képest :D

3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem olyan vészes, majd 11 ben az durva lesz, matek meg a töri nehéz szokott lenni meg az összes többi érettségi tárgy. A 10. et még kibírod.
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
hát azért 10.ben nem csak tanulással töltöttem az életem... ja, arról ideje leszokni, hogy csak lógázod a lábad és leiszod magad minden éjjel (remélem érted a lényeget), ez kétségtelen tény. De ha odafigyelsz, és van minimális IQd tehát megérted az anyagot, alig kell otthon tanulni, kb csak az írásbeliket.
2011. jún. 19. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Sztem a 10. a legkönnyebb :D semmit nem csináltam azt mégis tök jó eredménnyel végeztem... persze kinek mi a nehéz
2011. jún. 19. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút nem, én soha a közelébe se kerültem annak, hogy bármiből kettesem legyen. Akik tanulás helyett mindenféle hülyeségekkel foglalkoznak, azok hajlamosak hangosan terjeszteni ilyen marhaságokat, hogy másokat rémisztgessenek, és saját magukat igazolják, hogy nem is ők tehetnek a pocsék jegyeikről. Figyelj azokra, akik ötösökkel végezték el, sokan vannak, és többet tanulhatsz tőlük. Igaz, nem jajveszékelnek olyan látványosan, mint a lusták.
2011. jún. 19. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem is emlékszem a 10.-es évemre, biztos nem lehetett olyan nehéz, hogyha így elfelejtettem:P
2011. jún. 21. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Hatosztályos gimibe úgy, hogy odafigyeltem órán és otthon egy fél vagy 1 órában tanulgattam az anyagot, 8db négyesem volt, a többi ötös. Pedig nem vagyok se stréber, se tanulós. A 11-12 sokkal szivatósabb..szerintem..
2011. jún. 21. 22:26
 9/9 anonim válasza:
85%
Jó, de az előttem szólók nem értik, hogy nem tizedikes anyag, hanem kilencedikest tanulsz jövőre. Nem az a lényeg h nehéz-e a tananyag, hanem hogy mennyiségben több lesz, és el vagy szokva. Kétségkívül, minél később találod meg a ritmust, annál nehezebb lesz visszaszokni a rendes tanuláshoz. Én is nulladikba jártam, hát az első pár hónap utána eléggé kínszenvedés volt, de aztán újra megszokod a nyomást (:
2011. júl. 14. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!