Nehéz a 7. osztály?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 22:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

nem :D

a középsuli lesz majd nehéz :P

főleg a 11.

2010. aug. 8. 23:04
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem...mint az 5 meg 6...és a 8 is nagyon könnyű :D

a 10. lesz húzós

2010. aug. 8. 23:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a nehéz. Kolompár Gáspárnak általában olyan nehéz szokott lenni, hogy 18 éves korára jut el hetedikbe. Mások szerint az egész általános iskolai tananyag csak mese-mese-mátka (nem is tévednek). A gimnazisták szerint a hetedik meg a nyolcadik még könnyű, a gimi persze ilyen meg olyan nehéz... Az egyetemisták örülnének, ha egy félévben csak egy érettségi-szintet kellene teljesíteniük...

Minden relatív.

2010. aug. 8. 23:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kicsit nehéz volt, de csak azért, mert hatosztályos gimibe mentem. Amúgy nem vészes, matekból azon fogsz mulatni később, hogy milyen könnyű is a "régi" (pl majd a hetedikes:D) anyag:):)
2010. aug. 8. 23:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem akkor lett a legrosszabb a médiám.

akkor volt a legrosszab az egész osztály,senki nem tanult semmit csak a tanárokat bosszantottuk.

2010. aug. 8. 23:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előző osztályokhoz képest nehezebb lesz,de aztán a 8. nyugis lesz:PDe a gimi tényleg szar lesz,pláne a reál x(
2010. aug. 8. 23:26
 7/16 anonim ***** válasza:
hát... :D ha tovább akarsz tanulni, akkor észre fogod venni h minden egyre nehezebb. relatív a nehézség, mikor 10.es az ember, akkor az tűnik nehéznek, 12.be meg visszasírja a 10.es anyagot ... egyetemista vagyok, és én spec a középiskolás matematikát sírom vissza néha :D
2010. aug. 8. 23:31
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. :D
2010. aug. 8. 23:36
 9/16 anonim ***** válasza:

Túl lehet élni főleg, ha elég összetartó az osztály. Reált is túl lehet :D Humánosokat szivatták, mi meg voltunk a kivételezett, elkényeztetett (röpdolikat előre be kellett jelenteni, vagy nem voltunk hajlandók megírni, és addig sírtunk, amíg el nem halasztották), tesin meg a gyogyós csapat (gyógytesi szinte mindenki, a maradék meg lusta). Szóval buli lesz, nem kell félni :D Első évben fizika, kémia kicsit ijesztő, de megszokod (sosem felejtem el, mikor 10. utolsó órán kiment a tanár, mekkora buli volt :D)

Gimiben nagyon vissza fogod sírni a 7-t, de hát tanulni mindenhol kell (legalább órán abban a 45 percben) :D

2010. aug. 9. 00:19
 10/16 anonim válasza:
hát én egész általánosban semennyit sem tanultam és mégis csak matekből lett rossz eredményem. de értelmes tantárgyak mint irodalom nyelvtan töri az mind 4-5
2010. aug. 9. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!