Nehéz a 9, osztály? Blablabla
Figyelt kérdés
Hali, most fogok középiskolába menni (gimnáziumba) , holnap :D és hát kicsit félek... Félek, hogy milyenek lesznek a tanárok ott, félek a beilleszkedéstől bár pár oszt. társam lesz aki ált. iskolámból jön ide, és félek attól hogy milyen nehéz a 9. osztály. Azt mondják ekkor a legnehezebb, ilyenkor figyelnek a tanárok legjobban oda a gyerekekre, és ha iskola elején beszerzek 1-2 rossz jegyet akkor ki is alakult a tanárok véleménye rólam.2011. aug. 31. 19:17
1/11 anonim válasza:
Attól függ, ha 5-ös a cél akkor nyilván tanulni kell, de ha csak ott vagy órán akkor azzal simán megvan a hármas minimum.
2/11 anonim válasza:
Nyugi, nem vészes a 9. sem.:) A beilleszkedéstől sem kell félni. Találtam egy cikket erről, hátha segít.;)
A tanárokkal tényleg vigyázni kell, mert képesek első benyomás alapján lenézni diákokat..sajnos tapasztaltam.:/
De ha nem flegmázol velük, akkor tudnak jófejek lenni.:D Szóval hajráá! ;)
16/L.
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, még annyi lenne, hogy 2-3napja volt gólyatábor reggeltől délutánig és nem mentem el. ez nem tudom mennyire számít ha kihagyok ilyesmit, de ez inkább csak a 12.esek baromkodásához volt jó :D
2011. aug. 31. 19:27
4/11 anonim válasza:
A beilleszkedéstől ne félj az menni fog ahogyan telik az idő. A tanárok valóban figyelni fogják minden lépésedet szóval erre figyelj oda nagyon, ha látják rajtad hogy tanulsz akkor 3 as meg lesz. Ilyenkor van az hogy szűrik a diákokat mivel egy osztály 9. bee elég nagy szokott lenni így tartanak a tanárok "selejtezést" hogy ki illik oda is ki nem, így az év végi bukást könnyű elérned mert ilyenkor szoktak meg szivatni tehát ha nem akarsz meg bukni akkor az átlagodnak 2 es felett kell leennie és nem 1,75 nek. Persze ebbe a magatartásod is bele számít, és még sorolhatnám. A tantárgyak nem lesznek nehezek, de itt fogod azt tapasztalni hogy sokkal többet kell majd tanulnod mint eddig és részletesebbek lesznek az anyagok emiatt fog nehéznek tünni a dolog.
5/11 anonim válasza:
Jaj, jól van, nekem általánosban az of-m azt mondta, hogy úgy számoljuk, minimum 2 jegyet rontani fogunk. Aztán mi lett? Dettó ugyan az az átlagom lett év végén. Beilleszkedni könnyű, főleg ha még nyitottan állsz is hozzá. A tanárok az már egy más tészta, volt akit 2.-ra sőt 3-ra(!) szerettem meg (mindegyik elkönyvelte, hogy átlagos vagyok és semmibe vettek. Azóta azért megmutattam nekik, hogy mikre vagyok képes :D). Most végzős leszek :/ Na az nehéz lesz :P
6/11 anonim válasza:
Attól,hogy kihagytál egy tábort, még be tudsz illeszkedni.;) Csak ne görcsölj rajta ennyit. Hidd el, MENNI FOG! :)
(Második voltam.)
7/11 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ, csak eléggé izglok :D
2011. aug. 31. 19:30
8/11 anonim válasza:
nevetséges a 9. osztály, nem tanultam 1 percet sem és 3,9 lett az átlagom, én is gimnáziumba járok
most megyek 11-be :D
9/11 anonim válasza:
Naa, milyen volt az első nap? :P :)
Oszt.társak jófejek? :)
10/11 A kérdező kommentje:
nemvolt rossz, csak kár h későn értem be csak első padokba volt hely :D
2011. szept. 1. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!