Nehéz lesz a 9. osztály?
Nyelvi előkészítő osztályba megyek, 5 évfolyamosra.
Általánosba minden tantárgyból 5-ös voltam csak matekból: 4-es.
Nagyon nehéz lesz?:S
Dejóó! :D
Én is pont ugyanígy voltam, most megyek 10.be.
A 9. nagyon könnyű év volt, inkább csak amolyan ismétlő. A 10. húzós lesz :)
Ha kitűnő voltál(kiv. matek) ált. suliban akkor sztem középsuliban is hasonló jegyeid lesznek.
Nem vészes.
Szia! :D
Nekem most volt a ballagás és én is ilyenbe jártam. Szerintem nem nehéz, bár nekem a gyenge általános iskola után nehéz volt felvenni a szakközépiskola ritmusát. Első két évben még sokat tanultam, hogy jobban menjen, aztán az utolsó 3 év már könnyebben ment kevesebb tanulással is.
Nem kell a tananyagtól sem félned, mert újat nem fogtok - elvileg - tanulni. :D
A nyelvre fektess nagy hangsúlyt, azt tanuld sokat. Olyanokat fogtok tanulni, hogy magyarból 1-2 verset átnézte, elemeztek, szövegértést oldotok meg, fogalmazásokat írogattak, meg ilyen egyszerűbb dolgok. Matekból csak egyenletek, lineáris függvény, minimális síkgeometria, törtek, szóval ez is gondolom menni fog. Töriből sem hiszem, hogy elkezditek az anyagot, tanultok térképet olvasni, vázlatot írni, kiselőadást tartani, szóval ezek a tárgyak inkább előkészítenek majd a későbbi tanulmányaidra.
Sok sikert!:D
19/F
Szia!
Én is nyelvi előkészítőbe jártam (németre) tavaly. :)
Általános iskola kb. 7. osztályáig kitűnő vagy jeles voltam,8.ba kicsit elengedtem magam. :D
Tök könnyű volt 0.asnak lenni,ott inkább csak a nyelvet kell tanulni,a többi tárgy csak "szintfenntartásképp" van. Nekünk pl. nem is történelem volt,csak állampolgári ismeretek,heti 1 nyelvtan,1 irodalom,2 matek,meg ilyenek,nagyon lightos volt tényleg,csakhát a nyelv... azt heti 16 órában tanultuk (volt,h egy nap 4 németem volt -.-)
De így visszagondolva jó volt,nem kellett megszakadnom a tanulásban, és 4-esre érettségiztem. :)
Idén voltam "rendes 9.es" , most megyek 10.be.
Ne izgulj,nem lesz nehéz! :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!