Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nehéz lesz a 9. osztály?

Nehéz lesz a 9. osztály?

Figyelt kérdés

Nyelvi előkészítő osztályba megyek, 5 évfolyamosra.

Általánosba minden tantárgyból 5-ös voltam csak matekból: 4-es.

Nagyon nehéz lesz?:S

2010. aug. 21. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
nem először is azért mert itt még nem annyira kemények inkább szokatnak a felnőttséghez az első évfolyamon, az uj körülményhez ráadásul ha ilyen jo tanulo vagy akkor megse fog kottyanni..
2010. aug. 21. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Dejóó! :D

Én is pont ugyanígy voltam, most megyek 10.be.

A 9. nagyon könnyű év volt, inkább csak amolyan ismétlő. A 10. húzós lesz :)

2010. aug. 21. 15:57
 3/10 zsana1495 válasza:
76%
Én kitűnő voltam 8 évig, és mégis voltak húzósabb hetek elsőbe, volt, hogy egy héten keresztül tanultam eggeltől estig 8-9 óráig, még a buszon is. Nem kell mondja, hogy hulla voltam. 1-2 hónap míg megszokod a tanárokat,mik az elvárásaik, utána pörgősebbek lesznek az órák, egyre több új dolgot tanulsz, amik egyre nehezebbek, de egy ilyen jó átlaggal biztosan könnyed veszed az akadályokat.:) A matek az iskolától függetlenül ugyanolyan nehéz, azzal nekem is voltak gondjaim, de évvégre összehoztam egy 4,3-as átlagot, amire a tanár megakarta adni az ötöst, de 3-as tz miatt meggondolta magát. én meg csak néztem, hogy mi? Ötös? Félévkor 4-es voltam. Ha szorgalmas vagy, akkor nem lesz baj:)
2010. aug. 21. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
én idén érettségiztem és a 9-10 nagyon könnyű volt utána meg átlendült a ló tulsó felére.te inkább 11-től kösd fel a gatyát:)
2010. aug. 21. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
általában úgy van ohgy középiskolákban a páratlan évek(9, 11. osztály) a könnyűek a páros évek (10. 12.) pedig a nehéz.
2010. aug. 21. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
nyolc darab 2esem volt év végén.pedig nem vagyok hülye.
2010. aug. 21. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tanár és iskolafüggő is. Nálunk nem volt az, hogy most beleszokjunk meg ilyenek. Feleltettek ugyanúgy azt ha nem felelt meg a tanárnak akkor ugyanúgy megadta az egyest.
2010. aug. 21. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kitűnő voltál(kiv. matek) ált. suliban akkor sztem középsuliban is hasonló jegyeid lesznek.

Nem vészes.

2010. aug. 22. 02:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :D

Nekem most volt a ballagás és én is ilyenbe jártam. Szerintem nem nehéz, bár nekem a gyenge általános iskola után nehéz volt felvenni a szakközépiskola ritmusát. Első két évben még sokat tanultam, hogy jobban menjen, aztán az utolsó 3 év már könnyebben ment kevesebb tanulással is.

Nem kell a tananyagtól sem félned, mert újat nem fogtok - elvileg - tanulni. :D

A nyelvre fektess nagy hangsúlyt, azt tanuld sokat. Olyanokat fogtok tanulni, hogy magyarból 1-2 verset átnézte, elemeztek, szövegértést oldotok meg, fogalmazásokat írogattak, meg ilyen egyszerűbb dolgok. Matekból csak egyenletek, lineáris függvény, minimális síkgeometria, törtek, szóval ez is gondolom menni fog. Töriből sem hiszem, hogy elkezditek az anyagot, tanultok térképet olvasni, vázlatot írni, kiselőadást tartani, szóval ezek a tárgyak inkább előkészítenek majd a későbbi tanulmányaidra.

Sok sikert!:D

19/F

2010. aug. 22. 11:33
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Én is nyelvi előkészítőbe jártam (németre) tavaly. :)

Általános iskola kb. 7. osztályáig kitűnő vagy jeles voltam,8.ba kicsit elengedtem magam. :D

Tök könnyű volt 0.asnak lenni,ott inkább csak a nyelvet kell tanulni,a többi tárgy csak "szintfenntartásképp" van. Nekünk pl. nem is történelem volt,csak állampolgári ismeretek,heti 1 nyelvtan,1 irodalom,2 matek,meg ilyenek,nagyon lightos volt tényleg,csakhát a nyelv... azt heti 16 órában tanultuk (volt,h egy nap 4 németem volt -.-)

De így visszagondolva jó volt,nem kellett megszakadnom a tanulásban, és 4-esre érettségiztem. :)

Idén voltam "rendes 9.es" , most megyek 10.be.

Ne izgulj,nem lesz nehéz! :)

16/l

2010. aug. 25. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!