Tényleg megbukok szóbelin ha jó lett az írásbelim?
Figyelt kérdés
Állítólag, ha egy büdös kukkot nem tudok a témához szólni, húzatnak egy új tételt. Ha ahhoz se tudok mit hozzáfűzni, az írásbelim eredményétől függetlenül bukok. Igaz?
Szerdán megyek érettségizni, egész nap tanultam (már lassan két hete ebből áll az életem) most szusszanok, gondoltam, megkérdem!
Köszönöm a normális válaszokat!
2011. jún. 13. 18:14
11/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül 5 pont, az csak a magyarnál van. (mert ugye 50 pont a szóbeli)
amúgy nagyon könnyű elérni, a tanárok kiszednek belőled 4-5 értelmes mondatot és ennyi.
12/13 anonim válasza:
Nyelvtantól ne félj, ha van józan paraszti eszed.
Nekem szóképzés volt a tételem.
Adtak hozzá példákat és a példák alapjá hablagyoltam, hogy igéből milyen képzővel lehet főnvet képezni, pl a mosogatás szó esetén, az volt a példa :D
13/13 A kérdező kommentje:
ééééééés a közgáz meg a marketing érettségi szóbelin, na az hoogy néz ki? XD mert két hete ezt seggelem, és örülnék, ha letudnék felelni, mert a többi tárgyhoz nagyon nem nyúltam.....
2011. jún. 13. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!